Hiuskosmetiikan johtava brändi Moroccanoil merten puolesta


Moroccanoil on maailman tunnetuimpia hiuskosmetiikkabrändejä ja johtava arganöljyä sisältävien tuotteiden valmistaja. Moroccanoil-tuotteet ovat huippulaadukkaita, ja ne kaikki sisältävät arganöljyä, joka on ylivoimainen muihin öljyihin verrattuna. Arganöljy sisältää runsaasti mm. antioksidantteja ja E-vitamiinia.

Moroccanoil x Oceana

Vuonna 2021 Moroccanoil on sopinut kumppanuudesta Oceanan kanssa, joka on maailman suurin, yksinomaan merten suojeluun keskittyvä kansainvälinen järjestö. Kesäkuusta alkaen Moroccanoilin tuki on antanut Oceanalle mahdollisuuden jatkaa valtamerten suojeluun ja niiden runsauden palauttamiseen edistäviä kampanjoita.

Yli miljoonan aktivistin tuella Oceana on saavuttanut jo yli 225 poliittista voittoa ja suojellut lähes 10 miljoonaa neliökilometriä merta sekä lukemattomia merikilpikonnia, delfiinejä ja muita mereneläviä – mutta tehtävää on vielä paljon. Moroccanoil on sitoutunut tekemään jatkuvia lahjoituksia Oceanalle tukeakseen merten suojelua maailmanlaajuisesti. Maailman merien päivänä 100% Moroccanoil.com-sivuston nettotuloista lahjoitettiin Oceanalle. Pitkän yhteistyösopimuksen myötä Moroccanoil työskentelee Oceanan kanssa lisätäkseen tietoisuutta ja tukeakseen sen tehtävää suojella valtameriä.

Kohti kestävämpää tulevaisuutta

Lisäksi Moroccanoil on sitoutunut parantamaan käytäntöjä jatkuvasti koko organisaatiossaan, pyrkien vähentämään ympäristövaikutuksia ja luomaan kestävämmän tulevaisuuden. Vuoden 2022 aikana Moroccanoil siirtyy käyttämään väh. 50% kierrätettyä muovia kaikissa shampoo- ja hoitoainepulloissa. Yhdessä muun kierrätetyn muovin kanssa, tämä vähentää tuotemerkin muovin kulutusta yli 500 tonnilla seuraavien viiden vuoden aikana.

Tiesitkö?

• Moroccanoil Treatment-pakkaus on 40% kierrätettyä lasia & 100% kierrätettävä
• Tuotteita ei testata eläimillä
• Moroccanoil on Green Circle Salons- kumppani: organisaatio pyrkii kierrättämään & uudelleenkäyttämään jopa 95% kampaamojen kosmetiikkajätteistä
• Aurinkoenergian käyttö tuotannossa estää n. 80 tonnia CO2eq kasvihuonekaasupäästöjä vuodessa
• Vuodesta 2018 lähtien kierrätettävän paperin käyttö tilauksissa on vähentänyt yli 31 tonnia muovia Moroccanoil-tuotteet löydät kampaamoista, Sokoksista ja Stockmanneilta

Jaa tämä artikkeli


Hiukset