HIFU-hoidolla huipputuloksia kasvojenkohotuksessa ilman kirurgiaa


35 vuoden kokemuksella kokonaisvaltaisia ihonhoitoja kehittänyt Sari Säily menee pintaa syvemmälle kestävän lopputuloksen saavuttamiseksi.

”Oli hoitona mikä vain, tavoitteena on terve ja vahva eli kaunis ja nuori iho. Meidän hoidoilla iho aktivoidaan itse toimimaan. Hoidettavana on kaikki kerrokset aina luukalvosta lihaksiin, pehmytkudoksiin ja rasvakerroksiin sekä ihon eri kerroksiin asti”, Mannerheimintie 88:ssa omaa nimeään kantavaa klinikkaa pitävä Sari Säily kertoo.

HIFU-hoidollla saa huomattavia tuloksia ilman kirurgiaa.

Ihonhoidon kuumin uutuus on HIFU-­hoito (High Intensity Focused Ultrasound), jonka tekno­logia perustuu korkeataajuiseen kohdistettuun ultraäänienergiaan. Hoito vaikuttaa tehokkaasti ja tarkasti jopa 4,5 cm:n syvyydelle eli ihonalaiskudoksen ja lihaksen väliin vahingoittamatta ihoa. Ihon suurimmat ikääntymismuutokset kohdistuvat juuri tähän SMAS-­kudokseen, joka aktivoituu hoidolla tuottamaan uutta kollageenia eli iho uudistuu, kiinteytyy ja nuorentuu.

 

Asioidessa Estethic Clinic Sari Säilyssä asiakkaan ei tarvitse etukäteen tietää, mitä hoitoa hänen hipiänsä kaipaa vaan 35 vuotta ihon terveyttä opiskellut ja lukuisia eri hoitotapoja hallitseva Säily suunnittelee hoidot yksilöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa. HIFU-­hoitojen lisäksi tarjolla on laite­hoitoja lasereilla, ultraäänellä, radiotaajuuksilla sekä erilaisia pistos­- ja lankahoitoja yhdistettynä ihon kemialliseen käsittelyyn alan laadukkaimmilla valmisteilla.

 

”Halutessa ajan voi varata ensin pelkästään maksuttomaan konsultaatioon, jossa käymme läpi erilaisia hoitovaihtoehtoja halutun tuloksen saavuttamiseksi. Yleensä varaamme uuden asiakkaan kanssa heti 1 1⁄2 tunnin ajan, jossa konsultaation jälkeen päästään heti tekemään tarvittavat hoidot”, Säily kertoo.

”Halutessa ajan voi varata ensin maksuttomaan konsultaatioon, jossa käymme läpi erilaisia hoitovaihtoehtoja haluttujen tulosten saavuttamiseksi.”

HIFU-hoito tutustumistarjouksessa vuoden loppuun vain 340 € (norm. 680 €)

Säily tarjoaa luonnollisesti kasvoja kohottavaa HIFU-­hoitoa vuoden loppuun asti tutustumistar­jouksena puoleen hintaan. Hoitokokonaisuus alkaa erikoiskuorinnoilla, joilla syväpuhdistetaan iho ja stimuloidaan sen uusiutumisprosessia. HIFU:n lisäksi voidaan hyödyntää tarvittaessa muitaki laitehoitoja, jotka rentouttavat kasvojen lihaksia ja lä­päisevät solukalvon.

”Kokonaisvaltainen hoito päätetään kasvonaa­mioon ja hierontaan, jolloin tulokset ovat heti näkyvis­sä. Varsinaisen HIFU-­hoidon tulos paranee päivä päi­vältä niin, että lopullinen tulos näkyy noin kuukauden päästä. HIFU-­hoidon voi tehdä kolmesti vuodessa ja tulokset säilyvät kaksi vuotta”, Säily lupaa.

Soita ja varaa aika konsultaatioon

puh. 041 453 4319 tai laita sähköpostia Sarille info@sarisaily.

www.sarisaily.fi

 

Jaa tämä artikkeli


Kauneus