HETI-SIIVOUSTUOTTEET sisältävät kotimaista väkiviinaetikkaa


Monipuolinen Heti-siivoussarja on suomalainen vaihtoehto tehokkaaseen siivoukseen. Kaikki Heti tuotteet valmistetaan Heinävedellä. Raikkaat tuoksut ja kierrätetyt pakkaukset saavat paljon kiitosta. 

Heti-tuotesarja on aiemmin ollut saatavilla vain ammattilaiskäyttöön. Viime vuonna sarjaan lisättiin myös kotisiivoojille sopivat tuotteet. 

Heti-tuotesarjasta löytyvät kaikki perussiivoukseen tarvittava; puhdistusaineet keittiöön ja kylpyhuoneeseen, yleispesuaine sekä lasinpesuaine. Lisäksi sarjassa on 2in1-tahranpoistoaine, jota voi käyttää esipesuna vaikka paidan kaulukseen tai sohvan tai maton puhdistukseen helposti, puhtaalla liinalla pyyhkäisten. Sarjaan kuuluu myös laadukas käsisaippua, jonka käyttö näin korona-aikana onkin tärkeää. 

Pyykille sarjassa on pyykinpesuaine sekä kolme erilaista pyykkietikkaa. Pyykkietikka on suosittu huuhteluaineen korvaaja joka sopii kaikille tekstiileille ja pitää koneen sekä vaatteet hyvässä kunnossa. Heti-pyykkietikat sisältävät yli 97 % aitoa Rajamäen väkiviinaetikkaa. 

Uusin tuote on koneiden puhdistusaine, jota voi käyttää sekä astian- että pyykin- pesukoneeseen. 

”Vastaavia koneiden puhdistusaineita on tarjolla vähän ja monet niistä ovat voimakastuoksuisia sekä kertakäyttöisiä. Meidän pakkauksemme on tarkoitettu useaan puhdistuskertaan ja sekä pyykinpesukoneen että astianpesukoneen puhdistukseen, jolloin jätettäkään ei tule yhtä paljon”, Hetin Brand Manager Daniela Berner-Ax kertoo. 

HYVÄT TUOKSUT JA LAADUKKAAT RAAKA-AINEET 

Tuotteiden suurin erottava tekijä on aito kotimainen väkiviinaetikka. Etikka on perinteinen ja ja luonnonmukainen tuote, jonka teho on omaa luokkaansa. Etikka esimerkiksi poistaa kalkkisaostumia ja hajuja. Vaatteissa etikka kirkastaa värejä, ennaltaehkäisee värien liukenemista ja poistaa sähköisyyttä. Etikkapohjainen yleispesuaine myös kiillottaa pinnat puhdistuksen lisäksi. 

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus