Herkuttele aidosti vastuullisesti ja hyvällä omallatunnolla


Uuden ajan elintarvikebrändi Ketokamu näyttää muille tietä vastuullisuudessa, aitoudessa ja sinun hyvinvointisi puolustamisessa 

Vastuullisuus ei ole pelkkä hienolta kuulostava trendisana vaan monelle tiedostavalle kuluttajalle avainasia tuotteita ja palveluita valittaessa. Mistä ostaja voi tietää, onko tuote vastuullinen ja ympäristöystävällinen? 

“Meillä Ketokamussa kaikki toiminta lähtee vastuullisuudesta”, Elviira Krebber, yksi Ketokamun perustajista korostaa. Kirjailija, bloggaaja ja ravitsemusalan asiantuntija on perustanut muiden alan huippuammattilaisen kanssa uuden ajan elintarvikefirman taistelemaan vastuullisuuden ja läpinäkyvyyden puolesta. “Ketokamun toiminnassa ei ole mitään, mikä ei kestäisi päivänvaloa”, Krebber jatkaa. Kaikki valinnat tehdään tietoisesti ja ammattitaitoisesti – kaikelle toiminnalle löytyy aina arvolähtöinen perustelu. 

Ketokamu haluaa viitoittaa tietä muillekin elintarvikeyrityksille ja saada alalle enemmän rehellisyyttä ja läpinäkyvyyttä. 

Ketokamu tekee vastuullisia ja hyvää tekeviä tuotteita 

Ketokamu-tuotteita suunnitellessa pääasia on ihmisten ja ympäristön hyvinvointi. “Me etsimme yhteistyökumppaneidemme kanssa maailmalta parhaimmat raaka-aineet, jotka ovat mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja luonnonmukaisesti tuotettuja sekä tukevat ihmisten hyvinvointia ja edistävät terveyttä”, Krebber korostaa. 

Myös kotimaisuus on Ketokamulle ratkaiseva asia. Kotimaisia raaka-aineita käytetään aina kuin vain mahdollista. Kaikki Ketokamu-tuotteet valmistetaan Suomessa. Valmistajina ovat vastuullisuudestaan tunnetut perheyritykset Kasvis Galleria ja Foodin. Kotimaisuuden osoituksena tuotteissa onkin Avainlippu-merkki. 

Fiksusta suuhunpantavasta hyvinvointia sinulle ja ympäristölle 

Ketokamun missiona on yhdistää hyvinvointi ja nautiskelu – ilman kompromisseja. Herkulliset, aidot ja rehelliset tuotteet tuovat arjen helpotusta kaikille, jotka haluavat vähentää sokeria ruokavaliossaan ja tukea kokonaisvaltaista hyvinvointiaan puhtaalla ja ympäristöystävällisellä ruoalla. Ketokamu luo tuotteita, jotka ovat ravinteikkaita ja pitävät kylläisenä pitkään. Alati kasvava tuoteperhe sisältää ruokia ja herkkuja elämän jokaiseen tilanteeseen ruokavaliosta riippumatta. Liity vastuulliseen valmisruokavallankumoukseen yhdessä Ketokamun kanssa osoitteessa ketokamu.fi. 

Jaa tämä artikkeli


Lifestyle