Herkullista helposti – HoviRuokaa myös vegaaneille


HoviRuoan valmisruoat ja välipalat maistuvat herkullisille, koska ne valmistetaan parhaista raaka-aineista, pitkän tuotekehityksen myötä syntyneillä resepteillä.

TERVEELLINEN JA MAUKAS, kotona nautittu arkiruoka on noussut entistäkin tärkeämmäksi. Samalla kasvisruoan kysyntä on lisääntynyt vauhdilla. 

”Meillä HoviRuoka -kehitystiimi alkoi kuluttajatutkimusten pohjalta kehittää ensimmäisten joukossa vuonna 2011 kasvisvalmisruokia. Nyt Vihis on jo legenda, Mustapapupihvi maistuu yhä useammassa kodissa ja gluteeniton riisipiirakkamme takaa maittavan välipalahetken yhä useammalle”, kertoo HoviRuoka Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kaikkonen.

HoviRuoan tuotteet valmistetaan Kouvolassa. ”Käsityö-valmistuksen ja oman keittiön merkitys on suuri. Lisäksi käytämme mahdollisuuksien mukaan kotimaisia raaka-aineita”, Kaikkonen kuvailee tekijöitä hyvän maun takana iloiten samalla siitä, että yritys pystyy tarjoamaan työtä Suomessa. 

Uutta kehitetään ruokaperinteitä kunnioittaen, ekologiseen valmistukseen painottuen

Erityisen ylpeä Kaikkonen on siitä, että HoviRuoka on ollut monta kertaa ensimmäisenä tuomassa merkittävää uutuutta kuluttajille. ”Kehitimme ensimmäisenä aikanaan laktoosittoman riisipuuron ja nyt tuotamme vegaanipihvejä, joissa ei ole käytetty lainkaan soijaa. Vege-tuotteiden ainesosat on mausteista lähtien varmistettu vegaanisiksi”. 

HoviRuoka kehittää jatkuvasti myös toimintaansa. ”Kehitystyön alla on tuotantomenetelmien tehokkuus ja ekologisuus, pakkausmateriaaleja myöten. Haluamme, että herkullinen ja laadukas valmisruoka on myös mahdollisimman ekologisesti valmistettu, erityisesti vegaanisten tuotteidemme osalta. Siksi valmistamme vege-tuotteet kotimaisella biokaasulla. Siirtyminen osittain aurinkoenergialla tuotettuun sähköön oli meille myös luonteva päätös”, Kaikkonen sanoo.

HoviRuoan tuotepaletti on jo todella laaja – etsitpä liha-, kasvis- tai vegeruokaa, bongaa mieleisesi kauppojen hyllyiltä ja osoitteesta www.hoviruoka.fi

Jaa tämä artikkeli


Lifestyle Vapaa-aika