Hemmottele itseäsi vallankumouksellisella valmisruoalla


Ketokamun uuden ajan valmisruoat ja herkut on tehty juuri sinun tarpeisiisi. Ne sisältävät vain aitoja, luonnonmukaisia ainesosia, joista kehosi ja mielesi nauttii.

Oletko jo törmännyt Ketokamu-brändiin ja vallankumouksellisiin vegaanisiin valmisruokakeittoihin Kukkikseen ja Parsikseen? Kenties olet maistanut maltillisen makeita suklaisia herkkuja, kuten Ketollaa tai suklaakuorrutettuja marjoja tai pähkinöitä? Olet myös saattanut huomata joidenkin kauppojen hyllyillä pirteät Ellu-elektrolyyttijuomajauheet, joista voit valmistaa maailman parasta janojuomaa. 

Kaikkia näitä kotimaisia tuotteita yhdistää niiden funktionaalisuus, ravinteikkuus ja luonnollisuus. Korkealaatuisten tuotteiden takana on Ketokamu ja sen ammattitaitoinen tiimi, jonka maailmanluokan tietotaidolla kyseiset tuotteet on luotu. Kerrankin tuotteissa on ajateltu vain ja ainoastaan juuri sinua ja sinun hyvinvointiasi! 

On aika uudelle, fiksummalle suuhunpantavalle 

Ketokamu on uuden ajan elintarvikeyritys, joka yhdistää hyvinvoinnin ja nautiskelun – ilman kompromisseja. Se tuo herkullisilla, aidoilla ja rehellisillä tuotteilla arjen helpotusta kaikille, jotka haluavat vähentää sokeria ruokavaliossaan ja tukea kokonaisvaltaista hyvinvointiaan puhtaalla ruoalla. Ketokamu luo tuotteita, jotka ovat ravintorikkaita ja pitävät kylläisenä pitkään. Alati kasvava tuoteperhe sisältää ruokia ja herkkuja elämän jokaiseen tilanteeseen ruokavaliosta riippumatta. 

“Pari vuotta sitten laitoimme kolmen tuotekehityksen ja ravintoalan ammattilaisen kanssa hynttyyt yhteen ja perustimme Ketokamun tarkoituksenamme alkaa kehittää järkeviä elintarvikkeita markkinoille”, Elviira Krebber, yksi Ketokamun perustajista kertoo. “Aidot, luonnolliset ja vähähiilihydraattiset valmisruoat, herkut ja välipalat kun loistivat poissaolollaan. Ammottava aukko täytyi täyttää, koska niin moni kaipaa valmiita, helppoja vaihtoehtoja kiireiseen elämään eikä oikeasti terveyttä tukevia ruokia tai herkkuja juuri ollut markkinoilla”, Krebber lisää. 

Ketokamun suklaatuotteet ja Ellu-elektrolyyttijauheen saat Ketokamun verkkokaupasta www.ketokamu.fi/kauppa. Keitot löydät hyvin varustelluista ruokakaupoista. 

Hyvinvointi ei ole koskaan ollut näin helppoa 

Myös moni painonpudottaja on viime vuosina löytänyt vähähiilihydraattisen tai ketoruokavalion ja kaipaa nopeasti napattavaa syötävää, jota löytäisi tavallisesta ruokakaupasta. Monesti ruokavalion noudattaminen kaatuukin juuri siihen, ettei ole aikaa valmistaa ruokaa tai valmiita vaihtoehtoja ei yksinkertaisesti löydy kaupasta – vaan ei enää: kun valitset Ketokamu-tuotteen, voit olla varma siitä, että tuet aidosti hyvinvointiasi. 

Seuraa aidosti terveyttä edistävän elintarvikebrändin viiletystä ja huomaa miten hyvinvointi ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nautinnollista! 

www.ketokamu.fi

Jaa tämä artikkeli


Hyvinvointi Terveys