HELSINGIN MAKKARATEHDAS – Makuja on monia, meillä on parhaat*


Tuoteryhmän rapu- ja lohipitoisimmat salaatit aidosti maistuvalle vappubrunssille!

Helsingin Rapu- ja Lohisalaatit sopivat mainiosti esimerkiksi toast skagenina paahtoleivällä, blinien päällä, lohileivän lisukkeena, uuniperunoiden kera, rapu- tai kalalautasen lisukkeena tai ihan sellaisenaan. Parhaat raaka-aineet ja selkeät maut, siinä resepti Helsingin rapu- ja lohisalaateille! 

  • Tuoteryhmän KORKEIN RAPU- JA KALAPITOISUUS: Katkarapu Chiliaioli (rapuja 40%), Katkarapu Skagen (rapuja 39%) ja Kylmäsavulohitartar (35% kylmä­­­savustettua lohta reiluina paloina).
  • Sisältävät aitoa Aiolia tai aitoa Creme Fraichea tai aitoa Tuorejuustoa. Tuotteemme eivät ole majoneesipohjaisia tuotteita, kuten useat kilpailevat tuotteet – vaan EHDASTI AITOJA.
  • Erittäin HYVÄ HINTA-LAATU-SUHDE.
  • Mm. TUORETTA tilliä, punasipulia ja ruohosipulia.
  • MSC-sertifioituja tuotteita – VASTUULLISESTI KALASTETTU. 
  • EIVÄT SISÄLLÄ surimia tai ravun ”huonoja” osia. Vain parhaista raaka-aineista.
  • Laktoosittomia ja gluteenittomia.

Helsingin Makkaratehtaan Testivoittajanakit ja -makkarat vappuun ja grillikauteen!

* Helsingin Makkaratehtaan nakit ja makkarat ovat voittaneet 2000-luvulla eniten palkintoja kaikista suomalaisista makkaran valmistajista. 

Akateeminen kiuasseura on valinnut Yönakin aikoinaan kaikkien aikojen parhaaksi luonnon­kuorinakiksi. Ja monien testien ykkössijoilta ovat löytyneet mm. Currywurst sekä Cheddar-Jalapenonakki. Viimeisimpinä voittoina mainittakoon Tammelan Makkaramarkkinoiden neljä voittoa Rööperin Chiligrillillä (94/100 pistettä, AKS) ja Mustaleima-Valkosipuli-raakamakkaralla. Akateeminen Kiuas-Seura r.y (AKS) on valinnut Vuoden 2020 parhaaksi grillimakkaraksi HMT Naughty DOG Savupekoni – Aurajuusto –grillimakkaran ja Vuoden parhaaksi nakiksi HMT Yönakki-Cheddarin. Vuonna 2021 parhaaksi lenkkimakkaraksi on valittu HMT Cheddar-Jalapenolenkki (kautta aikain parhaat pisteet lenkkimakkaralle, 92/100) ja Vuoden parhaaksi bratwurstiksi HMT Oktober Bratwurst-Duon Savupaprika & Cheddarin (lisäksi myös kolmoisvoitto Bratwurst-sarjassa).

Tuotteissamme korostuu aito maku ja ne ovat laktoosittomia, gluteenittomia, soijattomia, eivätkä sisällä kamaraa eikä lisättyä natrium­glutamaattia. Suomalaisella työllä ja suomalaisista raaka-aineista valmistettuja sekä EKO-energialla valmistettuja.

Lämminsavustetut raakamakkarauutuudet grillikesään!

Helsingin Makkaratehtaan neljästi laukeava uutuus Mexican Guajillo Chorizo soittelee makuhuulia hyvästi, pahasti ja rumasti. Guajillo-chiliä ja Valion Koskenlaskija -juustoa tasapainottamassa keskipäivän kuumaa ja mehukasta kaksintaistelua. Mausteina mm. paprika, sipuli, guajillo chili ja valkosipuli. Lihaa 83%.  

HMT Korean Gochujang on hellästi tasapainotettu gochujang-chilitahnalla ja siinä on mukavan karkea ja erittäin lihaisa rakenne. Mausteina mm. valkosipuli, korianteri, chili ja lime. Ole siis vieraskorea ja tarjoa maukkaat makupalat myös ystävälliselle naapurillesi! Lihaa 90%.

Raakamakkarat ovat lämminsavustettuja ja nopeita valmistaa. Paista tuotetta noin 5 min. per puoli ja kun tuote halkeaa, niin se on valmis nautittavaksi! Laktoo­sittomia, gluteenittomia ja soijattomia.

Lämminsavustetut raakamakkarauutuudet ovat saatavilla vain S-Marketeista ja Prismoista! 

Akseli ”Burgerimies” Herlevi suosittelee HMT Naughty Dog Mexican Chipotle -grillimakkaroita!

Helsingin Makkaratehdas ja Naughty BRGR Mexican Chipotle-grillimakkarassa on runsaasti suomalaista lihaa (90%). Chipotle antaa tuotteeseen sopivasti meksikolaistyyppistä makeaa tulisuutta. Mausteina mm. paprika, sipuli, guajillo chili, savustettu paprika, mustapippuri, valkosipuli. Makkarassa on rouhea rakenne ja se on valmistettu myllyllä. Erinomainen hodarinakki, mutta toimii hyvin myös grillimakkarana. Laktoositon, gluteeniton, glutamaatiton ja soijaton. Lihaa 90%. Näitä Vaasan sämpyläkin ostaisi!

Uutuus on saatavilla vain hyvin varustetuista K-ryhmän kaupoista. Kysy lisää mukavalta lähikauppiaaltasi. 

Makuja on monia, meillä on parhaat: www.helsingin.fi

Seuraa Helsingin Makkaratehtaan parhaita makuja Instagramissa ja Facebookissa

Jaa tämä artikkeli


Lifestyle Mökkeily Ruoka & Viini Vapaa-aika