Helpotusta käden kipuihin


Putoilevatko tavarat käsistäsi tai kipeytyykö peukalosi?

Suomalaisista jopa miljoona henkilöä kärsii käden nivelrikosta iän myötä. Tämä voi oireilla kipuna ja heikentyneenä tarttumaotteena, kertoo Villa Manuksen toimintaterapeutti Marisa Nikkonen.

Arkisia toimia vaikeuttavat myös rasitusvammat, urheiluvammat ja tapaturmat. Oikeanlainen käsituki mahdollistaa työskentelyä ja harrastamista.

Valitsemalla oikean tuen voidaan usein helpottaa kipua lääkkeettömästi. Kipuun on tärkeä reagoida ja aloittaa tuen käyttö ajoissa. Näitä tilanteita voi olla arkiset työt tai harrastukset, joissa käsi joutuu kovalle rasitukselle. Hankkimalla kerralla oikeanlaisen tuen säästät aikaa ja rahaa.

Käsien Kaupasta apua kipeytyneelle kädelle

Verkkokaupan kattava tuotevalikoima on toimintaterapeuttien tarkkaan valitsema. Käsien Kaupassa on erilaisia valmistukia, kuten rannetukia erimuotoisille käsille sekä akkulämmitteisiä lämpökäsineitä paleleville käsille. Lämpökäsine mahdollistaa ulkoilun, kun kädet ovat kylmän arat.

Vastaanotolla arvioidaan ja ohjataan yksilöllisesti

Toimintaterapeutti Emma Tervonen kertoo, että aina valmistuki ei riitä, vaan tarvitaan yksilöllisempi tuki. Villa Manuksessa vastaanotolla valmistetaan yksilöllisiä tukia ja autetaan valmistukien valinnassa.

Toimintaterapeutti huomioi asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tukien käytettävyyden arjessa. Käsien toimintakyvyn ylläpitäminen on satsaus omaan hyvinvointiin pitkällä tähtäimellä, täsmentää Nikkonen.

Villa Manus Oy 

Suomalainen perheyritys Suomen johtava käden tuentaan erikoistunut yritys yli 20 vuoden kokemuksella

Toimintaterapeutin vastaanotto Vantaalla

Ajanvaraus 09-454 3650

Käsien Kauppa-verkkokauppa palvelee valtakunnallisesti:

www.kauppa.villamanus.com

Koodilla hyväikä – 10 % verkkokaupasta, 10.7.2022 asti

Kuva ja teksti Katja Kontturi

Jaa tämä artikkeli


Hyvä Ikä