Helpoin tapa aloittaa kansainvälinen liiketoiminta


Confirma Software on pohjoismainen ohjelmistotalo, joka tarjoaa yrityksille järjestelmäalustan ja maakohtaisen tietotaitonsa toiminnan laajentamiseen kaikkiin myyntikanaviin.

Kaupan alalla on menossa tällä hetkellä rakennemuutos, jota Covid19- pandemia vain kiihdytti. Sen lisäksi että kauppa digitalisoituu, se myös kansainvälistyy nopeasti. 

– Myyntivuoto esimerkiksi kotimaisesta kivijalkamyymälästä maailmanlaajuiseen verkkokauppaan on estettävissä, kertoo SKJ Systemsin toimitusjohtaja Aarno Hartikainen. SKJ on suomalainen ohjelmistotalo, jonka Jeemly-kassajärjestelmä on tuttu monille yrittäjille. SKJ on myös yksi 12:sta Pohjoismaissa toimivasta ohjelmistoyrityksestä, joiden palvelut saa nyt kootusti ja toisiinsa sulautetusti Confirma Softwarelta. 

Monipuolinen apu on tarpeen, kun kansainvälistyvä PK-yritys hakee ohjelmistoja, maakohtaisia palveluverkostoja ja tietoa kansallisista yritystoiminnan määräyksistä. Confirma Software antaa kaiken avun sekä työkalut PK-yritysten toiminnalle oli kyseessä sitten myynnin järjestelmät, verkkonäkyvyyden luonti, laadunhallinta, palkanlaskenta, perintä tai vaikkapa juridiset palvelut. 

– Jokainen asiakas valitsee ne osa-alueet, jotka kokee järkeväksi yhdistää omaan toimintaansa, muistuttaa Confirma Softwaren kehitysjohtaja Niclas Lundell. 

Vaikka kyseessä on monia erilaisia palvelujärjestelmiä monissa maissa, asiakas hoitaa yhteydenpidon ”yhdeltä luukulta”, oman yhteyshenkilönsä kautta. Yhteydenpidossa on myös panostettu sujuviin verkkotoimintoihin. 

– Nykypäivänä on kauaskantoista perustaa liike, jolla on valmiudet monikanavaiseen ulkomaan myyntiin. Meidän kauttamme voidaan luoda verkkokauppa, digitaalisen näkyvyyden kanavat ja muut maakohtaiset väylät, jotka voivat pehmentää esimerkiksi ensimmäisen kivijalkamyymään perustamista, Lundell kertoo. 

Digitalisoituvassa maailmassa Lundell näkee myös kivijalkamyymälöillä paikkansa, sillä ne toimivat myynnin lisäksi tuotteiden esittelytiloina ja verkkoliiketoiminnan nouto- ja toimitusvarastoina. 

– Meidän tehtävämme Confirma Softwarella on auttaa asiakasta tekemään katetta kansainvälisillä markkinoilla. Hän saa keskittyä ydinosaamiseensa, ei järjestelmiin, Hartikainen tiivistää. 

Kuvateksti: Confirma Softwaren panostus asiakkaidensa kansainvälisissä liiketoiminnoissa näkyy esimerkiksi erinomaisesti toimivissa kassajärjestelmissä, toteaa kehitysjohtaja Niclas Lundell. 

Tutustu tarkemmin: www.confirmasoftware.com

Jaa tämä artikkeli


Kaupan Alan Tulevaisuus