Hellävaraista ihon hyvinvointia ja puhtautta kotiin luontoa kuormittamatta


Saaren Taian vastuullisten tuotteiden taustalla on Johanna Amnelinin henkilökohtainen tarve ihoystävälliselle kosmetiikalle sekä havahtuminen pesuaineiden aiheuttamalle ympäristön kuormitukselle.

Saaren Taika on tunnettu puhtaista, ekologisista ja eettisistä tuotteistaan. Yrityksen perustaja ja tuotekehityksestä vastaava Johanna Amnelin havahtui pesuaineiden ympäristökuormitukseen muuttaessaan Saloon kuuluvan Särkisalon saaristoon, missä jätevedet päätyvät omaan imeytyskenttään: ”Kenttien käyttöikä on vain 15–20 vuotta kemikaalikertymän vuoksi ja mietin, kuinka kuormitusta voisi vähentää. Siitä ajatuksesta kaikki käynnistyi ja nyt meillä on tarjolla erilaisia tuotteita, jotka kaikki ovat 100 % biohajoavia eli niistä ei kerry luontoon tai vesistöön kemikaalijäämiä”, Amnelin valottaa. 

Kosmetiikkatuotteille lähtölaukauksen antoi Amnelinin oma herkkäihoisuus. Hän kehitti suursuosioon nousseen Kamomilla Sheavoiteen ensin itseään varten. Se sai kehuja myös hänen ystäviltään ja nyt sitä myydään niin paljon kuin sitä ehditään tuottamaan. 

”Puhtaus ja toimivuus ovat meille avainasioita. Kaikki tuotteemme tehdään käsityönä luonnollisista raaka-aineista ja ne ovat turvallisia niin ihmisille kuin ympäristöllekin” Amnelin summailee.

4 ajankohtaista Saaren Taian huipputuotetta Johanna Amnelinin esittelemänä: 

Alennuskoodilla KEVÄT174 saat Saaren Taika nettishopista shop.saarentaika.com 20 % alennuksen. Koodi on voimassa 31.5.2020 asti. Syötä koodi kassalla tilausta maksaessasi. 

Jaa tämä artikkeli


Hyvinvointi Kauneus