Headpowerin IWA-verkkotenttipalvelu auttaa varmistamaan henkilöstön ja urakoitsijan osaamisen


Erityisesti sähköverkkoyhtiöille suorittavaa työtä toteuttavien osaamista voidaan kartoittaa Headpowerin verkkotenttikokonaisuudella. Helppokäyttöinen verkkotentti varmistaa, että tarvittavat osaamiset ovat hallussa koko urakoitsijaketjun läpi ja mahdollistaa tämän tiedon jakamisen automaattisesti.

Verkkotenttipalvelulla varmistetaan, että esimerkiksi urakoitsijat toimivat sovittujen ohjeiden ja toimintatapojen mukaisesti.

– Alalla on myös toimijoita, jotka eivät ole sähköalan ammattilaisia. Turvallisuuden kannalta on tiedettävä miten toimia sähköverkon läheisyydessä ja mitä vaatimuksia sähköverkon rakentaminen asettaa, kertoo tuotepäällikkö Jenniliina Stenfors.

Headpowerin palvelukokonaisuudesta erityisen toimivan tekee yrityksen hyvä alatuntemus. Haasteet ja tarpeet ovat hyvin tiedossa ja niihin on pyritty vastaamaan mahdollisimman tarkasti.

– Olemme tunnistaneet ja luoneet tarvittavia kokonaisuuksia tentittäväksi, yksittäisten asioiden sijaan, Stenfors kuvailee.

Etäaikaan sopiva ja yksinkertainen käyttää

Verkkotenttimisestä on tullut yhä enemmän normi. Palvelu vastaakin nykypäivän tarpeeseen joustavasta ja etänä toteutettavasta osaamisen varmistamisesta. Palvelun hankkiminen on helppoa ja tentit saa jaettua niitä suorittaville nopeasti. Myös suorituksista saatava osaamistieto siirtyy suoraan tilanneelle taholle.

– Tällä voidaan varmistaa sekä oman henkilöstön että kumppanien osaamista. Se, joka hankkii palvelun voi jakamispyynnön kautta pyytää urakoitsijalta suoritustietoja. Kun suorituksia saadaan, siirtyy tieto niistä kaikille ketjussa automaattisesti, Stenfors toteaa.

Tenttiä suorittavallekin palvelu on yksinkertainen. Palveluun kirjautumista varten saa sähköpostiin suoran linkin. Vaaditut asiat voi myös tenttiä nopeasti, jos osaaminen on jo hyvällä tasolla.

– Kokonaisuutta kehitetään edelleen, mutta myös valmista materiaalia on jo. Ensimmäisiä tenttejä pääsee siis jo tekemään, Stenfors summaa.

Tutustu kokonaisuuteen osoitteessa https://headpower.fi/iwa

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi