HBI vie yrityksesi liiketoiminnan uudelle tasolle


Hyria Business Instituten asiantuntijaverkosto auttaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa ja rohkaisee mukaan muutokseen.

Hyria Business Instituten eli HBI:n päämääränä on auttaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa entistä tehokkaammin.

”Alussa kartoitamme, missä yritys haluaa 3-5 vuoden päästä olla. Haluan kuulla aina villeimmätkin ajatukset ja tavoitteet”, myyntipäällikkö Harri Kokko mainitsee.

”Kokoamme aina asiakkaiden kehittämistarpeiden mukaisen tiimin HBI:n asiantuntijaverkostosta. Verkostossamme on edustettuna huippuosaajia, jotka auttavat kehittämään bisneksen eri osa-alueita”, Kokko jatkaa.

HBI on rakentanut lisäksi uniikin MBA-koulutusohjelman ja -tutkinnon kansainvälisen yliopistoverkoston kanssa. MBA tukee yrityksiä ja osallistujia liiketoiminnan kehittämistavoitteiden toteutumisessa sekä muutoskyvykkyyden vakiinnuttamisessa käytäntöön.

”Kokoamme aina asiakkaiden kehittämistarpeiden mukaisen tiimin HBI:n asiantuntijaverkostosta. Verkostossamme on edustettuna useiden alojen huippuosaajia, jotka auttavat kehittämään bisnestä tapauskohtaisesti.”

Vauhtia kansainvälistymiseen

Suomen Terästekniikka on hyvä esimerkki HBI:n asiakkaasta. Yrityksessä on keskitytty ydintekemiseen ja aikaa liiketoiminnan kehittämiselle on jäänyt rajallisesti. Reilu vuosi sitten HBI valittiin kumppaniksi kasvuhankkeeseen, joka suuntautuu kansainvälisille markkinoille ja vientiin.

”Hyria Business Instituten asiantuntijan vetämässä strategiapäivässä esiin nousi dekontaminaatiolaitteiden kansainväliset markkinat”, Suomen Terästekniikan myyntijohtaja Risto Rautavirta muistelee ja jatkaa: ”Oli selvää, että tarvitsimme asiantuntijaapua seuraavaan steppiimme.”

Lähes 30 vuotta vanha yritys on kehittänyt innovatiivisen järjestelmän, jolla voidaan puhdistaa ihmiset ja materiaalit kemiallisesta, radioaktiivisesta ja biologisesta saasteesta. Järjestelmää käyttää muun muassa armeija, kemianteollisuus, pelastuslaitokset sekä sairaalat.

”HBI:n asiantuntijatiimi on auttanut esimerkiksi täsmentämään kansainvälistymisen strategiaa ja tukenut rahoitushakemuksen laatimisessa”, Rautavirta selittää.

Tällä hetkellä odotetaan rahoituspäätöstä, jotta päästään seuraavaan vaiheeseen. Mukana matkalla on ollut kolme HBI:n asiantuntijaa.

”HBI:n teknologia- ja strategiavelho on ollut mukana alusta asti. Välillä on konsultoitu myös lääkäriä sekä HBI:n rahoitusasiantuntijaa”, Kokko summaa.

Lisätiedot:
hbi.fi | contact@hbi.fi

Jaa tämä artikkeli


Bisnes