Inspiraatio: Hannele Laurin näyttelijäroolit vaihtuvat, koira pysyy


Elämäntyöstään Betoni-Jussilla palkittu hurmaava näyttelijälegenda Hannele Lauri kuuluu niihin ihmisiin, jotka eivät osaisi elää ilman koiraa. ”Mun koirat on mun vauvoja”, hän nauraa tutulla käheällä naurullaan.

Ikä ei hidasta vauhdikasta näyttelijädiivaa, mutta keskivartalolle se on tuonut harmillisesti liikakiloja. ”Mun täytyy saada vatsaa pois ja Nancylla on sama ongelma. Joten me ollaan vähän tehty ruokaremonttia. Aamut mulla alkavat kaurapuurolla ja mustikoilla, illalla maistuu rahka ja mustikat. Nancylle hankin dieettinappuloita ja vähensin kananluuherkkuja”, Lauri kertoo.

”Mutta tupakasta mun on vaikea päästä irti, olen kuitenkin vähentänyt paljon iltaisin polttamista”, hän lisää ja tunnustaa, että ”stressin iskiessä röökiä palaa enemmän”.

Laurin paras stressinpoistaja on oma rakas 15-vuotias Nancy-koira, jackrussellinterrieri, joka lohduttaa ja puolustaa ”äitiään”. Molemmat surivat kaksi vuotta sitten kuollutta Niina-mäyräkoiraa. ”Nancy on sen verran mustasukkainen minusta, että en uskalla kuitenkaan ottaa uutta pentua”, Lauri pohtii. Miesystävienkin on saatava Nancyn hyväksyntä, mikäli mielivät sohvalle kahvittelemaan. ”Yleensä Nancy tunkee siihen väliin”, Lauri nauraa.

Hannele Lauri sai kesällä purkitettua osuutensa tv-sarjaan ”Ei haukku haavaa tee”, jossa hänen Tomi-poikansa toimi lavastajana. Loppukesä kului valmistautumisessa uuteen 10-osaiseen tv-sarja- rooliin, mikä kuvataan mm. Turkissa. ”Roolitarjouksia tv- ja elokuvapuolelle tippuu paljon”, teatterin jättänyt Lauri paljastaa. Onneksi kuitenkin näemme hänen silmiensä tuiketta vielä pitkään tv:n ja elokuvakankaan välityksellä.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hyvinvointi