Hamam-pyyhkeessä ilahduttaa käytön helppous


Linan kevyt ja nopeasti kuivuva hamam-pyyhe on kätevä kotona, reissussa ja harrastuksissa. 

Maan suurin ja suosituin hamam-pyyhkeiden maahantuoja Lina erottuu markkinoilla isolla ja laadukkaalla mallistolla. Isot kylpypyyhkeet yltävät reilusti isokokoisenkin käyttäjän ympärille. Lapsille tehty 70 x 140 cm smart size –kylpypyyhe on löytänyt tiensä myös aikuisten suosioon.

 Linan pyyhkeet ovat käyttöominaisuuksiltaan vertaansa vailla. Ohut mutta iso puuvillainen hamam-pyyhe imee ahnaasti vettä kuivaten hellävaroen mutta tehokkaasti. Pyyhe kuivuu nopeasti käyttövalmiiksi ja taittuu kaappiin ja kassin pohjalle hämmästyttävän pieneen tilaan. 

“Monet ostavat ensimmäisen hamam-pyyhkeensä harrastuskäyttöön tai lomareissulle. Hyvän käyttökokemuksen myötä pyyhkeet otetaan koti- ja mökkikäyttöön”, kertoo Linan perustaja Anne Caglayan, joka varmistaa pyyhkeen hyvän laadun tuntemalla henkilökohtaisesti jokaisen valmistajansa Turkissa. 

Laaja mallisto huomio eri käyttäjäryhmien tarpeet. Isojen kylpypyyhkeiden rinnalla on pienempiä, eri käyttöön sopivia hamam-pyyhkeitä, kylpytakkeja ja sisustustuotteita. 

Kutistumaton ja käyttöä kestävä 

Linan puuvillaisia ja pellavaisia hamam-pyyhkeitä on myyty Suomessa jo kuusi vuotta. 

Ohuet puuvillaiset kylpytakit ovat tykättyjä ikään tai sukupuoleen katsomatta. Pyyhkeen keveys, kätevyys ja laatu ilahduttavat käyttäjiä. 

“Saunan tuoma rentous ja hyvä olo jatkuu kepeässä pyyhkeessä ja kylpytakissa”, Caglayan tietää. 

Linan tuotteita myydään verkkokaupassa www.lina.fi sekä Tampereella sijaitsevassa kivijalkaliikkeessä, Aleksanterinkatu 28.

 

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus