Koe kokonaisvaltainen kokouselämys Haltiassa


”Haltia esittää Suomen luonnon kokonaisuudessaan eteläisimmästä kärjestä pohjoisimpaan kolkkaan interaktiivisena ja digitaalisena elämyksenä. Se on toiseksi paras kokemus aidon luonnon jälkeen”, keskuksen johtaja Tom Selänniemi lupaa.

”Kokouspäivän aikana voi piipahtaa myös kansallispuiston poluilla ja nauttia aidon luonnon hyvinvointia tuottavasta syleilystä. Tieteellisesti on todistettu, että jo puoli tuntia metsässä puolittaa stressihormonit ja alentaa verenpainetta”, Selänniemi tietää.

Arkkitehtuuriltaan mielenkiintoinen Haltia on Suomen suurin massiivipuurakennus, joka tuottaa tarvitsemaansa energiaa luontoystävällisesti maa- ja aurinkolämmöllä. ”Rakennus on hautovan sotkan muotoinen – se juontaa juurensa kansalliseepoksestamme Kalevalasta, jonka mukaan maailma syntyi sotkan munista”, Selänniemi kertoo keskuksen kantavasta ajatuksesta.

Tom Selänniemi.

”Kokouspäivän aikana voi piipahtaa myös kansallispuiston poluilla ja nauttia aidon luonnon hyvinvointia tuottavasta syleilystä.”

Luonto lähellä myös kokoustiloissa ja lautasella

Tiloja Haltiasta löytyy kymmenen hengen kabineteista parin sadan hengen auditorioon. Myös päänäyttelysali on käytettävissä tarvittaessa toista sataa henkeä vetäviin tilaisuuksiin.

”Kokouspaketteihin kuuluu vakiona näyttelyliput ja Haltian saa myös vuokrattua kokonaan yksityistilaisuuksiin. Kaikista kokoustiloistamme avautuu upea järvimaisema. Täällä päivän voi aloittaa esimerkiksi näyttelyllä ja iltapäiväkahvit viedä metsän siimekseen”, Haltian kokous- ja ravintolapalveluista vastaavan Delicatessen Ravintolapalveluiden Heidi Saari kertoo. Kauttamme tavoitettavissa ovat myös Nuuksion monet palveluntarjoajat, jotka tuottavat vieraillemme erilaisia aktiviteetteja, kuten mm. opastettuja retkiä, metsäjoogaa, telttayöpymisiä tai vaikkapa viinitastingin metsän siimeksessä.

Heidi Saari.

Haltian ravintolan lähtökohtana on käyttää luomua, vastuullisia tuotteita ja lähiruokaa niin paljon kuin mahdollista. ”Vuoromestarimme käy mahdollisuuksiensa mukaan keräämässä villiyrttejä Luonto Lautasella -lounaspöytäämme ja myös yksityistilaisuuksien illallismenuissa paikan henki on huomioitu”, Saari valottaa.

Kevään ohella alkusyksy lomien jälkeen on kokouspuolella Haltian kiireisintä aikaa. ”Mikäli haluat varmistaa syksyn startin, kokouksen tai tyky-päivän inspiroivassa ympäristössä, kannattaa ottaa meihin yhteyttä pikaisesti”, Saari kertoo ja toivottaa kaikki tervetulleiksi.

Myyntipalvelu:
myynti@ravintolahaltia.fi , puh. 044 760 2473
www.ravintolahaltia.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Työelämä