GOSH, I’m beautiful!


 Ihanaa, kun saa taas nauttia iloisesta menosta ja -ilmeestä! Tanskalainen kosmetiikkabrändi GOSH Copenhagen korostaa tätä fiilistä luontoa kunnioittaen: se on helppoa, värikästä ja vastuullista – piristävää kuin aurinko itsessään. 

Nyt, jos koskaan, kannattaa satsata itsensä hemmotteluun. Joten buustatkaamme peilistä kurkkaavaa, auringonvalosta iloitsevaa ilmettämme! GOSH-meikkituotteilla korostat hyviä puoliasi helposti, ja peilistä katsoo takaisin virkeämpi ilme ja hehkuva upea olemus – sinun kauniit kasvosi. 

Korosta kulmiasi luonnollisesti tuuheutta antavalla laminointigeelillä. Levitä kasvoillesi valoa aurinkopuuterihelmillä. Rajaa silmäsi kesän väreillä ja korosta ripsiäsi kosteudenkestävällä maskaralla. Vielä huuliin sipaisu UV-suojan sisältävää kiiltoa. Kyllä! Sinä se siellä olet, rakas peilikuvajaiseni! Auringon hehku kasvoillasi energisoi koko olemuksesi – ja hyvä olo heijastuu myös ympärillesi. 

Pohjoismainen GOSH-kosmetiikka on tuotekehitelty ja valmistettu Tanskassa. Suurin osa tuotteista on hajusteettomia ja vegaanisia sekä osa tuotteista on saanut allergiasertifikaatin. GOSH on myös sitä, mitä moni on kaivannut: helppokäyttöistä. Siksi GOSH-meikkejä tulee käytettyä päivittäin, mikä saa päivä päivältä luottamaan itseensä yhä vahvemmin kaikissa tilanteissa. Mikä parasta, ryhdyt kuin huomaamattasi iloitsemaan jokaisesta päivästä himpun verran enemmän! 

Onneksi nyt saa jälleen myös juhlia. Tämä juhlameikki kestää ilonkyyneleet ja auringonkuumotuksen: kulmat korostetaan Brow Lift Lamination Gelillä, värikkäät juhlamekkoon sopivat silmänrajaukset tehdään Matte Eye Linerilla, ripsiin sipaistaan kosteudenkestävää Just Click It! Water Resistant Mascaraa, otsalle ja poskiin luonnollista hehkua Precisious Powder Pearls-aurinkopuuterihelmillä ja huulille loihditaan kiiltoa Soft’n Tinted Lip Balmilla. 

GOSH Just Click It! Water Resistant Mascara Allergiasertifioitu, vettähylkivä ripsiväri, joka antaa ripsille runsaasti lisää pituutta ja tuuheutta. Ripsivärin kuituharja tavoittaa jokaisen ripsen ja levittää ripsivärimassan tasaisesti ripsiin tuoden näyttävyyttä joka ripselle. Samalla harjaosa erottelee ripset toisistaan. Pitkäkestoinen koostumus ei tahraa eikä varise. Klikkaa korkki auki: ripsiväri avautuu näppärästi vain korkkia painamalla. Tuote on allergiasertifioitu, hajusteeton ja vegaaninen. (kuvassa vasemmalla)

GOSH Brow Lift Lamination Gel -kulmageeli Nopea ja helppo vaihtoehto kulmien laminoinnille. Kulmien laminointigeeli ryhdistää ja kohottaa katsetta ja auttaa luomaan kulmille haluamasi muodon ja ryhdin. Geeli antaa kulmille tuuheutta ja täyteläisyyttä. Harjaosan avulla harjaat kulmakarvat haluamaasi muotoon. Pitkäkestoinen lopputulos pysyy hyvin kulmissa. Tuote on allergiasertifioitu, hajusteeton ja vegaaninen. (kuvassa oikealla)

GOSH Soft’n Tinted Lip Balm -huulikiilto Huulia hoitava huulikiilto, joka antaa huulille kauniin kiillon ja läpikuultavan sävyn. Miellyttävän tuntuinen, huulia kosteuttava ja täyteläistävä koostumus levittyy helposti huulille, eikä jätä tahmaista tunnetta. Sisältää suojakertoimen SPF 15. Tuote on allergiasertifioitu, hajusteeton ja vegaaninen. (kuvassa keskellä)

GOSH on perheomisteinen brändi, ja tuotteet valmistetaan 100 % hiilineutraalisti Tanskassa lähellä Kööpenhaminaa. Tuotteita myydään yli 80 maassa. Suomessa GOSH-tuotteita myydään Sokos-tavarataloissa, Emotion-myymälöissä ja valituissa K-Citymarketeissa sekä valtuutetuilla yksityisillä jälleenmyyjillä.

Lisätietoa: @goshfinland

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli