ghd mullisti hiusten kihartamisen


ghd on pelastanut hiuspäiviä vuodesta 2001 lähtien. Ammattilaisten käteen tehdyt muotoilulaiteet saavuttivat nopeasti kultinomaisen maineen maailmanlaajuisesti ja kuukausittainen käynti kampaamossa ei ollut enää ainoa tapa saada hyvä hiuspäivä – se oli nyt mahdollista saada joka päivä.

Miksi 185° on niin tärkeä

ghd muotoilulaitteita käyttäessä saattaa ihmetellä että laitteen lämpötilaa ei voi itse säädellä. Jos muotoilurauta on liian kuuma se voi aiheuttaa peruuttamattomia vaurioita hiuksille ja jos se on liian kylmä sillä ei saa aikaan kestäviä lopputuloksia. ghd laboratorioissa tehdyn perinpohjaisen tutkimuksen perusteella tiedemiehet totesivat, että ihanteellinen muotoiluraudan lämpötilan tulee olla 185°C jotta voidaan luoda pitkään kestäviä, nopeita lookkeja jotka vaurioittavat hiuksia mahdollisimman vähän. ghd muotoilurautojen automaattinen lämpötilanhallinta on ylivertaista korkean kaliiperin sensoreiden, lämmitinteknologian ja huippuluokan laadun ansiosta.

Rajattomat kiharat yhdellä kihartimella

ghd oracle™ mahdollistaa rajattomien ja pysyvien kiharatyylien luomisen yhdellä ainoalla laitteella helposti, ilman palaneita sormia ja kärynneitä hermoja. Innovatiivisen kihartimen patentoitu curl-zone -teknologia kuljettaa hiukset laitteen ainutlaatuisen U-muodon läpi, lämmittäen hiukset ensin ihanteelliseen 185° lämpötilaan halutun muodon luomiseksi ja heti
perään välittömästi viilentäen hiukset niin että muoto säilyy. Oraclen ainutlaatuisen muodon ansiosta, voit luoda rajattoman määrän erilaisia kiharatyylejä kallistamalla laitetta hieman eri kulmassa, aina rennoista rantakiehkuroista elegantimpiin laineisiin.

Näin muotoilet isot laineet ghd Oraclella

”Isot laineet ovat tämän hetken halutuin ja trendikkäin kokonaisuus hiuksissa. Viimeistely hehkuu glamour-henkisenä sopien erinomaisesti juhlaan, mutta tyylikkään yksinkertainen look toimii myös arkena. Elegantin lopputuloksen täydentää hiusasuste aseteltuna toiselle sivulle”, kertoo ghd Educator Nina Hemminki.

  1. Osittele hiukset helpottaaksesi hiusten kihartamista.
  2. Aseta ghd oracle™ hiusosion tyvelle niin, että laitteen logo osoittaa ylöspäin. Sulje ja käännä kiharrinta niin, että logo kääntyy alaspäin. Mitä enemmän käännät kiharrinta, sitä kiharamman lopputuloksen saat.
  3. Isot laineet ovat tämän hetken halutuin ja trendikkäin kokonaisuus hiuksissa. Elegantin lopputuloksen täydentää hiusasuste aseteltuna toiselle sivulle.

Vinkit ja videot tähän sekä muihin muotoiluvinkkeihin, sekä ghd oracle jälleenmyyjät osoitteessa: ghdhair.com/fi.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hiukset