Gallant vie asiakkaat rohkeasti kohti uutta


Asiantuntijatalo Gallant toimii kahdeksalla paikkakunnalla yli 160 työntekijän voimin. Tuomas Tahvanainen ja Terhi Porkka painottavat, ettei asiakkaan eikä työntekijän sijainnilla tänä päivänä ole merkitystä. Esimerkiksi yhtiön asiantuntijoita työskentelee Espanjassa, Kreikassa ja Australiassa.

Liiketoiminnassa menestyy parhaiten yritys, joka taaksepäin vilkuilun sijaan katsoo ennusteita eteenpäin. Monipuolinen asiantuntijatalo Gallant tukee kumppanina asiakkaitaan kasvun ja elinkaaren eri vaiheissa.

Gallant syntyi, kun kaksi vahvaa perheyritystä, Gylling Accounting Oy ja Leppävaaran Laskenta Oy, yhdistivät voimansa viime vuonna.

”Meidät erottaa perinteisistä taloushallinnon toimijoista laajempi palvelukonsepti. Tarjoamme myös verotuksen, liikejuridiikan, henkilöstöhallinnon, talousjohtamisen sekä konsultoinnin asiantuntijapalveluita ja hyödynnämme työvälineissä uusinta teknologiaa. Kun asiakas saa kaiken saman oven takaa, eri asiantuntijoita ei tarvitse etsiä eikä tiedonkulussa tule katkoja”, kertoo CEO Tuomas Tahvanainen.

Yhtiön asiakkaina on alojensa markkinajohtajia, kansainvälisiä konserneja ja kasvuyrityksiä, pk-yrityksiä sekä lupaavia startup-yrityksiä. Pisimmät asiakassuhteet juontavat 60 vuoden taakse.

Katse eteenpäin pois peruutuspeilistä 

Laadukkaat taloushallintopalvelut muodostavat Gallantin vankan pohjan, jota täydentävät monipuoliset asiantuntijapalvelut. Numeroiden ja tiedon kautta asiakasta tuetaan johtamaan, tekemään parempia päätöksiä ja menestymään.

”Perinteinen tapa eli talouslukujen ja tilinpäätöksen tarkastelu on katsomista peruutuspeiliin. Me käännämme asiakkaan katseen tulevaisuuteen, ennustamme tulevaa tiedon perusteella ja tuotamme johdolle tietoa päätöksenteon tueksi. Mallinnamme eri skenaarioita ja mietimme, mitä panostuksia pitää tehdä halutun vaihtoehdon toteutumiseksi”, korostaa Terhi Porkka, Gallant-konsernin CFO ja Advisory-liiketoiminnan vetäjä.

Esimerkiksi yrityskaupoissa ja -järjestelyissä Gallantin osaaminen ja kokemus mahdollistavat hallitun kasvun, sujuvan prosessin, aikataulutuksen ja riskien huomioimisen.

”Olemme arjessa asiakkaan kumppani liiketoiminnan kehittämisessä ja mahdollistamme oikean päätöksenteon työkalut liiketoiminnan johtamisen tueksi. Automaatio on hyvin keskeisessä osassa tekemistä, koska sen avulla pystymme käyttämään enemmän aikaa asiakkaan liiketoiminnan ymmärryksen kartoittamiseen”, Tahvanainen lisää. 

www.gallant.fi

Jaa tämä artikkeli


Työelämä