Frendix Oy takaa hyödyt asiakkaille


Kansainvälisesti toimiva suomalainen yritys Frendix uskoo, että ottamalla täyden vastuun hyötyjen toteutumisesta asiakkaille, luodaan pohja pitkän tähtäimen menestykselle. Yrityksen kaikki tuotteet ja palvelut suunnitellaan asiakkaita kuunnellen ja heidän tarpeitaan ajatellen. 

Frendix Oy täyttää ensi vuonna jo 25 vuotta. Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Juha Korpela uskoo, että pitkän menestyksen takana on keskittyminen siihen, mikä asiakkaalle oikeasti on tärkeää. 

– En ole näiden vuosien aikana miettinyt sekuntiakaan rahaa. Uskon, että jos asiakas oikeasti hyötyy jostain, hän myös maksaa laskunsa, hän kertoo. 

Yrityksen kaiken toiminnan pohjalla on ajatus siitä, että sekä asiakkaat että omat työntekijät ovat ennen kaikkea ihmisiä. Heidän hyvinvointinsa, tasa-arvoinen kohtelunsa ja riittävät voimavarat ovat avainasemassa onnistuneen toiminnan varmistamisessa. 

– Meillä kukaan ei ole toista arvokkaampi, Korpela toteaa. 

Tätä lähestymistä kiittää myös seitsemän vuotta Frendixillä loistavasti viihtynyt IT Manager Markku Hakarinne. 

– Meillä valitaan aina paras idea, riippumatta siitä keneltä se on tullut, hän kertoo. 

TIREMANAGER:LLA VARMAA HYÖTYÄ 

Frendix Oy:n ohjelmat toteuttavat ajatusta palveluratkaisuista, jotka parantavat asiakkaiden liiketoimintaa ja työntekoa. TireMANAGER -rengashallintaohjelmalla helpotetaan varastotyöntekijöiden raskasta työtä. Erityinen helpottaja on TireManager-ohjelman uusi rajapinta, joka mahdollistaa sen liittämisen turvallisesti kaikkiin toiminnanohjausjärjestelmiin maailmassa. 

Oikean hyllypaikan etsintä on tehty toimimaan tutussa ohjelmassa. TireMANAGER:n mobiiliominaisuuksilla voidaan hoitaa varaston jatkotyöt ja rengasdatan kerääminen. 

Ratkaisut syntyvät yhdessä asiakkaiden kanssa ja heitä kuullaan muutenkin aktiivisesti myös arjessa 

– Meihin on helppo ottaa yhteyttä. Meillä ei esimerkiksi ole puhelintukipalvelua, josta apua ei saisi suoraan. Pyrimme siihen, että heti ensimmäinen kontakti ottaa asiakkaan toiveen työn alle, Hakarinne toteaa. 

Uniikki lähestyminen asiakkaisiin ja työelämään näkyy myös kansainvälisesti. Frendixillä uskotaan, että toimintatavat ja asenne leviävät Suomesta eteenpäin. 

– Kaikki yli 30 maata, joissa toimimme haluavat seisoa arvojemme takana ja olla rakentamassa tätä tapaa toimia, Korpela summaa. 

Frendix Oy 
  • Suomalainen perheyritys Järvenpäästä, joka suunnittelee ja valmistaa omat tuotteensa Suomessa 
  • Tuoteratkaisuihin kuuluvat mm. rengasvarastot-, nosto- ja siirtolaitteet ja rengashallintaohjelmat. 
  • Myyntikonttoreita yli 30 maassa, Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa 
  • Yrityksen liikevaihdosta n. 80 % viennistä. 
  • Puh. 010 821 0700, sales@frendix.fi , www.frendix.com/fi 
Jaa tämä artikkeli


Työelämä