Framery lisää onnellisuutta työpaikoilla


Tutkimusten mukaan työmme keskeytyy keskimäärin joka 11. minuutti, ja aivoilta kestää jopa 25 minuuttia palata keskittyneeseen tilaan.

”Työympäristössä on paljon sellaista, joka estää työssä onnistumista, sillä aivot eivät kestä jatkuvaa melua ja vilskettä. Kun työntekijällä on hyvät olosuhteet, hän pystyy tekemään parhaansa. Äänieristetyt tilat lisäävät onnellisuutta ja antavat kaikille mahdollisuuden loistaa työssään”, kertoo Frameryn työympäristöasiantuntija Johanna Horstia.

Framery sai alkunsa vuonna 2010 äänieristetyistä puhelinkopeista, mutta sittemmin tarjonta on laajentunut 2–6 hengen työtiloihin. Kysyntä on ylittänyt odotukset : tuotteita on myyty yli 18 000 kappaletta 72 maahan. Isot kansainväliset yritykset ovat huomanneet, mikä merkitys työntekijöiden hyvinvoinnilla ja onnellisuudella on niiden menestykselle. Forbesin 100 parasta työantajaa -listalla on 40 Frameryn asiakasta, kuten Microsoft ja Deloitte.

”Myös kilpailu parhaasta työvoimasta on kovaa. On suuri ero, tarjoatko hedelmiä vai toimiston, jossa työntekijä voi hyvin. Äänieristetyt työtilat rauhoittavat avotoimistoja, mutta toisaalta tarjoavat rauhallisen paikan tehdä keskittynyttä työtä tai pitää palavereita”, lisää Suomen myyntijohtaja Tapani Laitila.

Tila käyttöön myös palveluna

Framery on alansa pioneeri ja ainoa toimittaja, joka keskittyy vain akustisten tilojen rakentamiseen. Tuotanto on Tampereella, ja kotimaisuusaste ylittää 90 prosenttia. Yksikään asiakkaalle lähtenyt demokoppi ei ole tullut takaisin vaan poikinut lisätilauksia.

”Äänieristetyn akustisen tuotteen valmistaminen on teknisesti haastavaa, jotta saadaan aikaan äänieristys molempiin suuntiin, akustiikka ja ilmanvaihto. Ne yhdessä mahdollistavat miellyttävän työskentelyn tilassa pitkäänkin”, Horstia toteaa.

Uusinta uutta on Framery Subscribed -palvelu, jolla asiakas saa kiinteällä kuukausimaksulla äärieristetyn tilan käyttöönsä. Palveluun kuuluu muun muassa kopin huoltosopimus ja käyttöasteen seuranta applikaation avulla.

www.frameryacoustics.com/fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Työelämä