Forcit kasvaa ja panostaa erikoisosaamiseen ja palveluiden kehittämiseen


Forcit Groupin toimitusjohtaja Joakim Westerlund sekä henkilöstö- ja viestintäjohtaja Stefan Långström. 

Siviili- ja sotilasräjähteisiin sekä rakentamisen ympäristövaikutusten konsultointiin erikoistunut Forcit Group vie alaa eteenpäin digitaalisilla palveluilla. 

Vuonna 1893 perustettu Pohjoismaiden markkinajohtaja Forcit katsoo luottavaisena tulevaisuuteen. 

”Olemme aina pysyneet alan kehityksen kärjessä. Vahvuuksiamme ovat alan parhaat osaajat, luotettavuus, aito asiakaslähtöisyys ja ketteryys isoissakin asiakokonaisuuksissa”, listaa konsernin toimitusjohtaja Joakim Westerlund. 

Forcit Explosives valmistaa räjäytysaineita ja -välineitä sekä kehittää niihin liittyviä palveluja louhinta- ja kaivosalalle. Rakentamisen ja louhinnan ympäristövaikutusten asiantuntija Forcit Consulting palvelee rakennus-, louhinta- ja kaivosalaa. 

Innovatiivisia puolustusjärjestelmiä kehittävä Forcit Defence on epäherkkien teknologioiden edelläkävijä maailmanlaajuisesti. Epäherkät räjähteet ovat turvallisia käsitellä, kuljettaa ja varastoida. 

Palveluiden tarjonta kasvaa 

”Olemme panostaneet digitalisaatioon ja rakentaneet perinteisten tuotteiden ympärille järjestelmäkokonaisuuden, jossa prosessista kerätty data siirretään järjestelmien kautta yhteen ja hyödynnetään asiakkaan prosessien optimoimiseksi. Ratkaisumme antaa asiakkaille työkalut kokonaisuuden hallintaan louhinnan suunnittelusta, lähes reaaliaikaisen panostusdatan keräämisestä ja hyödyntämistä aina tärinämittausten datan analysointiin sekä sähköiseen tilauspalveluun saakka. Data ja kaikki toiminnot ovat saatavilla aikaan ja paikkaan katsomatta. Lisäksi olemme lanseeraamassa maailman moderneinta panssaritorjuntajärjestelmää, jossa hyödynnetään digitalisaatiota”, Westerlund kertoo. 

Yhtiön kasvu nojautuu kaupungistumiseen sekä kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen. Louhinta kaupunkiympäristössä vaatii tehokkaita, luotettavia ja turvallisia räjähderatkaisuja ja -palveluja sekä konsultointia ympäristövaikutusten hallinnassa. 

”Tarjontamme liittyy myös infrahankkeisiin, jotka tähtäävät ihmisten ja tavaroiden liikuttamiseen kestävästi. Samaan aikaan ratkaisujemme kysyntä kaivoksissa kasvaa, kun vastuullisesti louhittuja mineraaleja tarvitaan esimerkiksi sähköautojen akkuihin ja aurinkopaneeleihin.”

Jaa tämä artikkeli


Rakentaminen Yrityspalvelut