Kohti rakennusalan parasta asiakaskokemusta


”Haluamme brändiuudistuksella viestittää yrityksemme dynaamisuutta ja asiakaslähtöisyyttä.”

Finnsementti on ollut sementtialan kotimainen edelläkävijä yli 100 vuoden ajan. ”Olemme tehneet paljon työtä päästöjen vähentämiseksi, mikä on sekä betoniteollisuuden että koko yhteiskunnan etu. Finnsementin CO2-ominaispäästöt valmistettua klinkkeritonnia kohden ovat reilusti alle EU:n keskiarvon”, Finnsementin toimitusjohtaja Miikka Riionheimo valottaa.

Hyviin tuloksiin on ylletty käyttämällä sementinvalmistuksessa runsaasti erilaisia teollisia sivutuotteita. Esimerkiksi kierrätyspolttoaineita ja masuunikuonaa hyödyntämällä hiilidioksidipäästöjä on pystytty pienentämään kymmeniä prosentteja.

Betonirakentamisen kustannukset suhteutettuna koko elinkaareensa ovat alhaiset. Betoninen rakennus voidaan suunnitella elinkaareltaan jopa 200 vuotta kestäväksi. ”Lisäksi betonisten rakenteiden huollon tarve on vähäistä ja materiaalin kierrätettävyys on korkealla tasolla. Betonirakennusten tiiviyden ja massiivisuuden ansiosta puolestaan lämmitys- ja jäähdytystarpeet pysyvät pieninä, mikä alentaa rakennuksen käyttöikäistä ympäristökuormaa”, Riionheimo kertoo.

Kansainväliset hartiat mahdollistavat kehittymisen

Finnsementti kuuluu kansainväliseen CRH-konserniin, mikä mahdollistaa jatkuvan kehittymisen kohti kansainvälisten sementtiyhtiöiden kärkijoukkoa. ”Mahdollisuus kehittyä alamme parhaaksi toimijaksi motivoi huippuosaajiamme entisestään, mikä on tie kohti parasta asiakaskokemusta.”

Finnsementti on kehittänyt toimintakulttuuriaan määrätietoisesti asiakaskeskeiseksi niin, että asiakastarpeet ymmärretään organisaation kaikilla tasoilla. Finnsementin uusi brändi-identiteetti tukee omalta osaltaan asiakaskeskeisyyden kehittämistä.

”Haluamme brändiuudistuksella viestittää yrityksemme dynaamisuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Teemme paljon yhteistyötä betonivalmistajien kanssa ja tuemme heitä parhaiden ratkaisujen luomisessa. Kun he menestyvät, mekin menestymme”, Riionheimo päättää.

www.finnsementti.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Yrityspalvelut