Fillerina-tuotesarja on testattu ja tehokas vaihtoehto pistoshoidoille


Fillerina on dermokosmeettinen, täyteainevaikutteinen ihonhoitosarja. Tuotteet antavat todistetusti toimivaa tehoa ja niitä käytetään kotona täysin ilman pistoksia. Tuotesarja on riippumattomasti testattu ja tutkimustulokset on julkaistu Journal of Cosmetic Dermatologyssa joulukuussa 2014. 

Fillerina-tuotteiden teho perustuu kuutta erikokoista hyaluronihappomolekyyliä sisältävään koostumukseen, joka vaikuttaa sekä ihon pinnassa että syvemmissä kerroksissa. Ainutlaatuinen hyaluronihappokoostumus antaa tutkitusti näkyviä ja pitkäkestoisia tuloksia (kliininen tutkimus, 40 naista). Tuotteet sisältävät myös peptidejä, jotka mahdollistavat vaikuttavien aineiden imeytymisen. 

Hyaluronihappo on ihon itsensä tuottama, kosteustasapainoa säätelevä molekyyli, jonka tuotanto ihossa vähenee iän myötä. Fillerinan runsas määrä hyaluronihappoa imeytyy hyvin ja täyttää näkyviä juonteita. Tuotesarjan tarkoituksena on täyteläistää ja kiinteyttää käyttäjän omia piirteitä, sekä luoda iholle tervettä hehkua. 

Tuotteet eri käyttötarkoituksiin 

Fillerina sopii kaiken ikäisille ja erilaisiin ihon tarpeisiin. Tuotesarjaan kuuluvat kuurina käytettävät tehogeeli ja -seerumi, Fillerina 932 -kynät huulille ja silmänympärysalueelle sekä voiteet päivä- ja yökäyttöön. 

Fillerinan täyteainevaikutteisesta geelistä ja seerumista koostuva hoitosarja on 14 päivän tehokuuri, jota annostellaan ihon pinnalle täsmäapplikaattorilla kerran päivässä. Sarjan uusin tulokas on muutaman päivän pikakuuri, joka toimii nopeana buustina iholle tai sarjan testaamiseen. 

Huulille ja silmien alueelle sopivat Fillerina 932 -kynät. Fillerina 932 Eyes & Eyelids -kynän tehoaineet kohottavat silmäluomia, häivyttävät tummia silmänalusia ja alaluomien turvotusta sekä silottavat ilmejuonteita. Fillerina 932 Lips & Mouth -kynä tuo huulille täyteläisyyttä ja häivyttää suunympäryksen hienoja juonteita. 

Fillerina on lanseerannut 6 hyaluronihappoa sisältävää BB-voidetta neljässä kauniin ja luonnollisen lopputuloksen antavassa sävyssä. BB-voide on koostumukseltaan kevyt. Keskipeittävä BB-voide kosteuttaa, antaa täyteläisyyttä ja antaa hehkua iholle. 

Fillerina-tuotteet löydät vain apteekeista. 

Lisää tietoa tuotteista ja tutkimuksesta: www.fillerina.fi

Jaa tämä artikkeli


Kauneus