FIBON ANTIBAKTEERISET SISUSTUSLEVYT ON HELPPO ASENTAA JA PUHDISTAA


Kylpyhuoneremonttiin erikoissuunnitellut Fibo-sisustuslevyt korvaavat laatoituksen ja saumoituksen ilman erillistä pohjustusta, kosteussulkua tai saumausta. Fibon antibakteeriset seinälevyt on VTT:n määräysten mukaisesti sertifioitu täysin vesitiiviiksi: saumattomina ne on helppo puhdistaa. Vastuullisesti tuotetulla Fibo-levyllä on 15 vuoden takuu.

Sujuva kylpyhuoneremontti ja toimiva lopputulos – lähtötilanne, johon on nyt entistä helpompi päästä. ”Kylpyhuoneremonteissa on perinteisesti monia eri työvaiheita kuivumisaikoineen. Fibon avulla remontti nopeutuu ja helpottuu ja mikä tärkeintä, tulee huomattavasti aikaisempaa edullisemmaksi”, kertoo Fibosystem Finland Oy:n myyntipäällikkö Petri Pelkonen.

Norjalainen Fibo on kehitetty erityisesti pohjoismaisiin koteihin, kiinteistöihin ja julkitiloihin. Vastuullisuus on koko tuotantoketjun kantava ohjenuora. ”Tuotamme kestäviä sekä ympäristöystävällisiä tuotteita PEFC-hyväksytystä puusta ja varmistamme, että koko tavarantoimitusketju noudattaa tiukkoja kierrätysvaatimuksiamme”, Pelkonen lisää. 

Vaikka Fibo-sisustuslevyt Aqualock-saumalukituksineen ovat uudempaa innovaatiota, yrityksellä on pitkät perinteet kotien remonteista ja seinälevyjen valmistuksesta. ”Olemme toimineet alalla 1950-luvulta lähtien.”

HELPPO ASENTAA JA PITÄÄ PUHTAANA

Hyväkin tuote voi jäädä kaupan hyllylle, jos sen asennus aiheuttaa liikaa ärräpäitä. VTT:n tuotehyväksynnän saaneen Fibon kohdalla tätä huolta ei ole. ”Saamme kiitosta erityisesti asennuksen helppoudesta. Kun pohjustustöitä, kosteussulkua ja jälkisaumauksia ei tarvita, homma sujuvoituu, nopeutuu ja tulee perinteistä tapaa edullisemmaksi”, Pelkonen kiteyttää.

Antibakteerinen levyn pinta on jo itsessään loistava kylpyhuonemateriaali. ”Kaakelisaumoihin tuppaa kertymään likaa, joka on hankala puhdistaa. Fibossa tätäkään ongelmaa ei ole.”

SKANDINAAVISTA KYLPYHUONETUNNELMAA EDULLISESTI

Fibo-seinälevyjen tekstuuri- ja värivaihtoehdot seuraavat uusimpia sisustustrendejä, joten kylpyhuoneensa ilmettä voi nyt uusia halutessaan aikaisempaa useammin. ”Fibosta on tulossa meilläkin muiden Pohjoismaiden tapaan kylpyhuoneiden suosittu seinäpinta. Siinä, missä seinäkaakeleiden vaihto vaatii aikaa ja rahaa, täyskorkeina toimitettavat Fibo-levyt napsauttaa nopeasti paikoilleen”, Pelkonen ennustaa.

Tutustu Fibon sertifiointeihin ja design-malleihin osoitteessa fibosystem.fi

Jaa tämä artikkeli


Asuminen