Fetch My Stuff tarjoaa nopeita toimituksia ja vie samalla pois kierrätystavarat


Fetch My Stuff hyödyntää kuljetuksissaan itse kehittämäänsä tilatehokasta kalustoa, jossa on esimerkiksi osastointi eri lämpötiloja vaativille rahdeille. Kalusto kuuluu OIVA raportoinnin piiriin, kuten ruokaa valmistavat keittiöt. Kaluston sijaintia ja lämpötilaa mm voi seurata reaaliajassa. 

Kotiinkuljetuksia koskevissa tutkimuksissa on huomattu hyvästä toimituskokemuksesta tulleen verkkokaupoille yhtä tärkeä asia kuin ostosten helposta maksamisesta. 

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakas voi yllättäen hylätä ostoaikeensa viime hetkellä epäluotettavien tai hankalien toimitusvaihtoehtojen vuoksi. Fetch My Stuff tuo ratkaisun dilemmaan palveluillaan, jotka ovat saaneet asiakkailta peräti 4,9/5 arvosanan. 

”Me toimitamme ostokset tunnin aikaikkunoissa ja tarjoamme myös kolmessa tunnissa toimitettavia pika-toimituksia, joita mm. Verkkokauppa.com tarjoaa asiakkailleen meidän avullamme”, Fetch My Stuff -konseptista vastaavan Enexus Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Pirhonen taustoittaa palvelua, joka ylsi Kasvu Open -yrityskilpailun finaalin kymmenen parhaan joukkoon viime vuonna. 

Verkkokauppa.com tarjoaa kolmessa tunnissa toimitettavia pika-tilauksia meidän avullamme. Tuomo Pirhonen

Myös lähetysten seurannasta ja ohjauksesta on tehty niin joustavaa kuin mahdollista: ”Toimituksia voidaan muuttaa lennosta, vaikka kuljetus olisi jo alkanut. Vaihtoehtoina on toimituksen jättö ovelle, naapuriin tai lähimpään pakettiautomaatiin.” 

Täysin uniikkina palveluna Fetch My Stuff tarjoaa kodin logistiikan lisäpalveluita: ”Kuljetustemme yhteyteen voi tilata erilaisia kierrätyspalveluita, esimerkiksi pullojen, lasien, pahvien, patterien tai pienen elektroniikkaromun noutoja. Toimitamme myös pyykkejä SOL:n pesuloihin ja tarjolla on koko ajan muita uusia toimittajakohtaisia palveluita. Kriisiaikanakin toimitamme ruokaa ja lääkkeitä tuhansiin koteihin”, Pirhonen summailee. 

www.fetch.fi

Jaa tämä artikkeli


Kuljetus ja Logistiikka