Huippuosaajille tarjolla kehittymisen paikka


Pohjois-Karjalan vahvimmaksi yritykseksi vuonna 2014 palkittu Fastroi on markkinajohtaja vanhusten kotihoidon ja asumispalvelujen toiminnanohjausjärjestelmissä sekä lastensuojelun asiakastietojärjestelmissä: kotimainen yritys työllistää Joensuussa, Vantaalla ja Tampereella yli 60 ohjelmistoalan ammattilaista.

”Nyt Fastikset ovat ottamassa kansainvälistä kasvuloikkaa laajentuessamme Isoon-Britanniaan”, iloitsee toimitusjohtaja ja yrityksen omistaja-yrittäjä Risto Jalovaara.

Työntekijöidemme asiantuntemus ei rajoitu pelkästään teknologiseen osaamiseen. Aito huolenpito näkyy toiminnassa. ”Käymme säännöllisesti kentällä varmistamassa, että tunnemme edelleen hoitohenkilöstön arkipäivän käytännöt ja vaatimukset. Näin pystymme kehittämään yhdessä entistä tehokkaampia prosesseja ja helppokäyttöisempiä ohjelmia sekä painottamaan oikeita asioita koulutuksissa”, Jalovaara kertoo.

”Fastikset ovat ottamassa kansainvälistä kasvuloikkaa.”

15 vuotta toimineen yrityksen käytössä on ISO 9001 ja ISO 14001 -johtamisjärjestelmät varmistamassa korkealaatuisen toiminnan. Fastroi valmistautuu tänä vuonna myös ISO 27001 tietoturva sertifiointiin. ”Meillä otetaan vastuuta ja opitaan jatkuvasti uutta”. Myös palvelumuotoilua tuotekehityksessään hyödyntävä Fastroi Oy etsii parhaillaan tiimiinsä lisää kansainvälisestä liiketoiminnasta kokemusta omaavia alan ammattilaisia kuten useamman tuotteen kehityksestä vastaavaa tuotejohtajaa, customer success manageria ja senior -tason ohjelmistosuunnittelijoita. ”Meillä on valtaa ja vapautta kehittää sekä kehittyä yhdessä,” työntekijöidensä hyvinvoinnista erityisesti huolta kantava Jalovaara vakuuttaa.

www.fastroi.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli IT