Eurocard-yrityskorttiostoista kuitit automaattisesti yrityksen matkalaskujärjestelmään


Markkinatarve digitaaliselle kuittien käsittelylle on ollut suuri, sillä valtaosa matkalaskuihin ja kuluhallintaan käytetystä ajasta kuluu juuri kuittirumbaan.

Tukholman Kuninkaallinen teknillinen korkeakoulu (KTH) toteutti Eurocardin toimeksiannosta tutkimuksen, jonka mukaan täysin automatisoitu kulujen hallinnan prosessi voi säästää jopa 70 prosenttia siitä ajasta, joka käytetään maksutapahtumasta kulujen hallinnointiin.

”Kuittien käsittely on matka- ja kululaskuprosessin aikaa vievin ja ihmisiä turhauttavin osuus”, Eurocardin kumppanuussuhteista Pohjoismaissa vastaava Eeva Virtanen valottaa.

Eurocardin Älykuitit-ratkaisussa maksutapahtuma ja kuittitieto siirtyy automaattisesti kortinhaltijan mobiilisovellukseen ja edelleen yrityksen matka- ja kululaskujärjestelmään. Automatisoitu prosessi vähentää virheitä, eikä riskejä kuitin katoamiselle ole.

”Ratkaisumme säästää merkittävästi aikaa niin kortinhaltijan kuin taloushallinnon näkökulmasta.”

Eurocardin ratkaisun uniikkina ominaisuutena tieto maksutapahtumasta välittyy reaaliajassa kortinkäyttäjän Eurocard-sovellukseen. Se antaa ilmoituksen, meneekö kuitti automaattisesti kuluhallintajärjestelmään vai tarvitseeko kortinhaltijan tehdä jotain toimenpiteitä – esimerkiksi kuvata kuitti, mikäli kauppias tms. palveluntarjoaja ei ole vielä mukana Eurocardin Älykuitit-palvelussa.

”Ratkaisumme säästää merkittävästi aikaa niin kortinhaltijan kuin taloushallinnon näkökulmasta.”

Merkittävä kilpailuedun lähde kauppiaille

Vuoden 2020 alkupuolella julkaistaan Suomessakin merkittäviä yhteistyösopimuksia kauppiastahojen kanssa, jonka jälkeenkuitit siirtyvät näissä paikoissa Eurocardilla maksettaessa suoraan yritysten matkalaskujärjestelmiin. Pohjoismaissa myös Norjasta ja Tanskasta löytyy jo nyt Älykuitit-ekosysteemiin kuuluvia palveluntarjoajia.

”Kauppiaille Älykuitit tarjoavat mahdollisuuden erottautua kilpailijoista ja palvella yritysasiakkaita paremmin. He tekevät itsestään houkuttelevampia asiakkaiden näkökulmasta kuuluessaan meidän palvelun piiriin ja helpottaessaan kortinhaltijoiden
arkea.”

Eurocardin Älykuitit-ratkaisu integroituu merkittävimpiin Pohjoismaissa käytettyihin matkalasku- ja kuluhallintajärjestelmiin.
”Uusimpana mukaan saadaan nyt Suomessa yleisesti käytetty Visma M2 -järjestelmä”, Virtanen iloitsee.

EUROCARDIN ÄLYKUITIT-PALVELUN EDUT PÄHKINÄNKUORESSA:

• Kuitti suoraan kauppiaalta maksutapahtumasta kuluhallintajärjestelmiin.
• Reaaliaikainen maksutapahtuman seuranta mobiilisovelluksella.
• Kauppiaille merkittävä kilpailuedun lähde.
• Automatisoitu kulujen hallinnointiprosessi säästää merkittävästi aikaa aina matkalaskun teosta hallinnointiin.
• Yhteensopiva integrointi saatavilla merkittävimpien kulu-ja matkalaskujärjestelmien kanssa.

 www.eurocard.com/fi

Jaa tämä artikkeli


Bisnes