Koodikas paikka – Etteplan MORE


Enemmän – juuri sitä Etteplan MORE on paitsi nimensä myös tarjontansa puolesta. Yritys tarjoaa tiedolla johtamisen palveluita, ratkaisuja liiketoimintakriittisten järjestelmien rakentamiseen, digitaalisia sovelluksia sekä erilaisten ratkaisujen ja sovellusten ylläpitoa. Käytettävyys- ja arkkitehtuurisuunnittelu, ohjelmistotestaus ja analytiikkaratkaisut varmistavat palveluiden korkean laadun.

”Palvelumme kattaa kaiken, mitä ohjelmistohankkeessa voi tarvita. Olemme asiakkaalle ketterä luottokumppani aina, kun idean ja maailman väliin tarvitaan softaa”, kertoo liiketoiminta-arkkitehti Matti Anttonen.

Asiakkaat toimivat esimerkiksi teollisuuden, kaupan, logistiikan ja liikenteen toimialoilla. Etteplan MOREn toteutuksia ovat muun muassa Nesteen mobiilitankkaussovellus ja ALD-yhteiskäyttöpalvelu, ja yritys vastaa Postin pakettiautomaattien ylläpidosta.

”Uskomme yhdessä tekemiseen ja avoimuuteen.”

Tarjolla hymyjä, uramahdollisuuksia ja kansainvälisiä projekteja

Entä mistä tunteen morelaisen? Hymystä. Anttosen mukaan yksi uusi työntekijä tokaisi, että on mukava tulla toimistolle, kun näkee hymyileviä kollegoita.

Ohjelmistoyritykset Eatech, Soikea ja Koodain yhdistyivät osaksi suunnittelu- ja konsulttiyhtiö Etteplania ja ovat nyt Etteplan MORE. Yritys toimii noin 200 motivoituneen työntekijän voimin Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä ja Kuopiossa. Töitä on paljon ja kasvuvauhti kova, joten tänä vuonna rekrytoidaan lisää osaajia erityisesti ohjelmistosuunnitteluun ja mobiilikehitykseen. Myös teknisen arkkitehtuurin osaajille riittää töitä.

”Osana yli 3 000 asiantuntijan Etteplania tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ja kiinnostavia kansainvälisiä projekteja. Toimintaa on ympäri maailmaa”, Anttonen sanoo.

Rentous, joustavuus ja yhteisöllisyys kuvaavat Etteplan MOREn toimintaa. ”Uskomme yhdessä tekemiseen ja avoimuuteen. Huoneiden ovet ovat auki ja juttelemaan saa tulla. Kenenkään ei tarvitse ratkoa haasteita yksin.”

www.etteplanmore.com

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli IT