Etätöissäkin on muistettava syödä hyvin


Rehti Lunssi -ateriat valmistetaan Suomessa, laadukkaista raaka-aineista. Niissä yhdistyy ammattitaidolla aikaansaatu herkullinen maku ja valmisruoan helppous. 

Koronavirus on pakottanut ihmiset vetäytymään koteihinsa. Yksi etätyön aikakaudella korostuvista lieveilmiöistä on riski epäsäännöllisen – ja epäterveellisen – ruokailun yleistymisestä. 

Etätyötä kehutaan, useimmiten täysin aiheellisesti, mahdollisuudeksi entistä tehokkaampiin työpäiviin. Kun omaan tekemiseen pystyy keskittymään täydellisesti, asiat etenevät eikä aikaa tuhraannu taukoihin tai sosiaaliseen kanssakäymiseen. Aikaansaannokset yllättävät kerta toisensa jälkeen. 

Vaan kuinka käy työtehon, saati sitten oman terveyden ja vireystilan, jos mainittujen taukojen ja kanssakäymisten myötä unohtuu myös säännöllinen ateriointi? 

”Ruokailun epäsäännöllisyys yleistyy etätöissä”, toteaa ateriapalveluja tuottavan Menumat Oy:n toimitusjohtaja Kenneth Selén. 

”Silloin helposti ja nopeasti saatavilla olevan, herkullisen aterian merkitys korostuu.” 

Vaihtelevat työ- ja elämänrytmit olivat jo ennen koronaa luoneet tarpeen laadukkaita valmisruokia kohtaan. Tähän tilanteeseen Menumat kehitti oman Rehti Lunssi -tuoteperheensä. Kyseessä on kaikkiaan 29 erilaista ateriaa sisältävä kokonaisuus, josta voi vapaasti valita haluamiaan annoksia kotiovelle toimitettavaksi. 

Menumatin Rehti Lunssi -valmisateriat ovat tilattavissa suurimpaan osaan Suomea. 

Menumatin toiminta on perustunut lähinnä ikäihmisille suunnattuihin ateriakuljetuksiin, joihin kuuluu osana erityinen palvelulaite ruokien säilyttämistä ja lämmittämistä varten. Rehti Lunssi -ateriat, jotka toimivat ilman palvelulaitetta, sopivat mainiosti myös kotona asuville vanhuksille varmistaen riittävän proteiinin ja muiden ravintoaineiden saannin.

Rehti Lunssi -ateriat voidaan säilyttää kodin tai työpaikan omassa pakastimessa ja lämmittää vaivattomasti mikrossa tai uunissa. Ravintosisällöt on mietitty tarkasti, ja Kenneth Selénin mukaan reilun kokoisissa annoksissa mennään reippaasti ”maku edellä”. 

”Pakasteruoka on turvallista ja sen tuoreus säilyy erinomaisesti lautaselle saakka. Meillä on pitkä kokemus valmisruokien tuotannosta, ja Rehti Lunssi on uusi tapa viedä kehitystyömme tuloksia uusille asiakasryhmille. Tämä on erinomainen vaihtoehto työpaikkaruokailuun, etenkin silloin kun työtä tehdään epätyypillisinä aikoina ja jopa ympäri vuorokauden. 

Koronakeväänä Rehti Lunssi on löytänyt uusia ystäviä etätyön tekijöistä ja perheistä. Tilaa nyt perheen iloksi ja hyödyksi terveelliset Rehti Lunssi -ateriakokonaisuudet tai syö hyvin etätöissä ja tilaa oma pakettisi saman tien osoitteessa verkkokauppa.menumat.fi tai puhelimitse 020 796 1550. Nopea tilaaja saa Uudellamaalla kuljetuksen veloituksetta. 

Jaa tämä artikkeli


Lifestyle