Esthetic Clinic Sari Säily OTTAA JOKAISEN ASIAKKAAN VASTAAN YKSILÖNÄ


Sari Säily päätyi kauneudenhoidon pariin melkeinpä sattumalta 35 vuotta sitten. Suunnitelmiin kuuluivat lääketieteen opinnot, mutta Chanelin myyntijohtaja sai houkuteltua Säilyn töihin ja vaihtamaan urasuuntaa. Vuonna 1991 Säily valmistui kosmetologiksi ja aloitti samana vuonna myös yrittäjänä. ”Minulla on aina ollut kova tiedonjano ja faktojen hakemisen tarve.

Olen opiskellut patofysiologiaa, eli solu- ja kudosoppia ja tutkin aina syvemmin esimerkiksi käytettävien tuotteiden vaikuttavuuden.” Tieteellinen lähestyminen näkyy Esthetic Clinicin hoidoissa. Säilyn mukaan ei hoideta pelkästään seurauksia vaan myös syitä. ”Kosmeettiset hoidot voivat olla ihania, mutta eivät hoida itse ongelmaa.

Kun hoidetaan syytä, saatavat tuloksetkin ovat hyviä.” Tyypillisesti asiakkaat hakevat apua ikääntyvän ihon ongelmiin, arpiin ja tiettyihin ihosairauksiin. Säilyn mukaan nykyhoidoilla voidaan korvata jopa kirurgisia toimenpiteitä. Hän on myös hyvin tarkka käytettyjen hoitomenetelmien turvallisuudesta. ”Käytettävät hoitolaitteet ovat turvallisia ja tehokkaita.

Tämän päivän hittihoito on HIFU. Sillä saadaan aikaan huomattavia otsan, kasvojen, leuan ja kaulan alueen kohotuksia. Yhdistän hifuun myös muita tehokkaita laitteita ja aineita. Tuloksia näkee jo heti hoidon jälkeen ja tulokset paranevat kuukausi kuukaudelta, hän toteaa.

Pitkän yrittäjyyden takana asiakkaiden kuunteleminen

Menestyksensä salaisuutena Säily näkee yksilöllisen kohtaamisen ja ongelmanratkaisun. ”Valmista sabluunaa hoitoihin ei ole. Vaikka minulla on pitkä aikaisia asiakkaita, heidänkin kanssaan tilanne arvioidaan jokaisella hoito kerralla erikseen. Asiakas ei välttämättä edes huomaa sitä mitä minä näen. ” Asiakkaat arvostavatkin Säilyn tarkkasilmäistä otetta ja moni pitkäaikainen asiakas onkin vannonut hänelle että lopettaminen tai muualle muuttaminen ei tule kysymykseen.

Pitkäjänteinen asenne yrittäjyyteen saa ensi tammikuussa palkinnon, kun Säilylle luovutetaan Suomen Yrittäjien Timanttiristi tunnustukseksi kolmenkymmenen vuoden yrittäjyydestä. Palkinnon luovuttaa Helsingin Yrittäjien kunniapuheenjohtaja ja Säilyn ystävä Pertti Rantala. 

”Läheisten ja ystävien tuki on ollut todella arvokasta näiden vuosien aikana”, Säily lopettaa. 

Soita ja varaa aika konsultaatioon puh. 041 453 4319 tai laita sähköpostia Sarille info@sarisaily.fi 

Mannerheimintie 88, 00260 Helsinki 

Jaa tämä artikkeli


Kauneus ja terveys