Espoo Golf– 2 x 18 reikää


Espoo Golf on kokoava brändi Espoon Golfseura Ry:n ja Gumböle Golf Oy/Ry:n toiminnalle. Espoossa Turuntien ja Kehä III:n solmukohdassa sijaitsevat kentät ovat muodostaneet toimivan kokonaisuuden, joka yhdistää Suomen ensimmäisen 18-reikäiseksi kilpakentäksi rakennetun EGS:n ja sen lisäkentäksi aikoinaan suunnitellun ja myöhemmin 18-reikäiseksi laajentuneen Gumbölen Golfin. Kauden 2020 aikana kierroksia kentillä kertyi 85 000. Yhteinen jäsenmäärämme on jo yli 3500, mutta mukaan mahtuu vielä! 

Espoo Golfista löydät kattavat palvelut golfin harrastamiseen tai sen aloittamiseen. Brändimme alla toimii Espoo Golf Akatemia, joka järjestää opetusta aloittelijoiden peruskursseista aina kilpapelaajien henkilökohtaiseen valmennukseen. 

Pelioikeutemme oikeuttaa pelaamaan molemmilla Espoo Golfin kentillä eli EGS:n ja Gumböle Golfin kentillä. Lisäksi voit kauttamme hankkia edullisia pelikertoja Espoon Ringsideen, Nurmijärven Golfkeskukseen sekä Ruukkigolfiin. 

Jäsenmaksumme on molemmissa seuroissa aikuisilta 99 € ja se sisältää eräpäivään maksettuna yhden 18 reiän golfkierroksen. Nuorille 30 v. ja alle on oma edullinen jäsenmaksu 69 € ja juniorit 16 v. ja alle jäsenmaksumme on vain 39 €. Liittyminen sujuu helposti seurojen kotisivujen kautta. 

Pelioikeustuotteiden lisäksi voit hankkia henkilö- tai yrityskohtaisen sarjakortin, joka käy molemmille kentille. Rangen harjoitteluun on tarjolla edullinen kausikortti, jolla voit harjoitella rajattomasti kahdessa eri paikassa. 

Molemmilla klubeilla on tasokkaat golfravintolat, jotka ovat avoinna myös muille ruokailijoille. Lounaan lisäksi voit myös nauttia á la carte annoksistamme tai vaikkapa lasillisella terasseillamme ilta-auringon paisteessa. Tervetuloa harjoittelemaan, pelaamaan ja herkuttelemaan! 

Lisätietoja löydät seurojen kotisivuilta espoongolfseura.fi ja gumbolegolf.fi 

OLETKO VAILLA OMAA KOTIKENTTÄÄ? 

Golfbuumi on nyt koronan vuoksi ollut kuumimmillaan. Espoo Golfissa tämä on näkynyt mm. nuorison suureen suosioon nousseilla pelioikeuksilla, joissa on noudatettu edullista ikään perustuvaa hinnoittelua. Sama hinnoitteluperiaate on nyt tulossa myös sarjakortteihin, jotka ovat myynnissä. 

Paljon pelaavan golffarin ykköstuote pääkaupunkiseudulla tulee olemaan Gumböle Golfin uusi E-osake, joka on entisiin perinteisiin golfosakkeisiin verrattuna aivan eri tuote. Sen omistajan päätät itse minä kautena sen antaman pelioikeuden aktivoit ja niin tehtyäsi olet oikeutettu hankkimaan yli 25 kentällä edulliseen pelaamiseen oikeuttavan Kultakortin. Lisätietoja E-osakkeesta ja sen mahdollisesta hankkimisesta saat suoraan Espoo Golfista osoitteella info@espoogolf.fi 

Tutustu golftarjontaamme osoitteessa espoogolf.fi 

Jaa tämä artikkeli


Vapaa-aika