Erilainen näkökulma hiuskosmetiikkaan


Suomalainen, korkeatasoinen tuotantoteknologia ja perinteinen, skandinaavinen puhtauskäsite kohtaavat Hyvän ilman kampaamo® -ideologiassa. Hajusteettomat hiusten hoito- ja muotoilutuotteet ovat yhä useammalle naiselle luonnollinen valinta, kun omaa kemikaalikuormitusta halutaan keventää. Hyvän ilman kampaamo® on hajusteeton kampaamo, jossa työskentelyolosuhteiden puhtauteen ja turvallisuusnäkökohtiin kiinnitetään erityistä huomiota. Näissä kampaamoissa käytetään kaikissa värjäys- ja kiharakäsittelyissä ainoastaan hajusteettomia tuotteita, jonka vuoksi voimme taata kampaamoon raikkaamman hengitysilman ja ympäristön, jossa herkistävien ainesosien kuormittavuus on normaalia vähäisempää.

Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat meille nykyisin tärkeitä haasteita, joiden inspiroimana Hyvän ilman kampaamoita® löytyy jo yli sata ympäri Suomen. Kampaamoissa käytettävät hajusteettomat DS-tuotteet on kehitetty erityisesti ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä. DS-tuotteiden kohdalla sanonta vähemmän on enemmän pitää enemmän kuin hyvin paikkaansa, sillä olemme karsineet tuotteista kaikki turhat raaka-aineet ja valinneet vain ne, joilla on selkeä funktio tuotteen toimivuuteen. Tuotesarjan tarkkaan valikoidut raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat hiuksiasi puhtaasti, mutta tehokkaasti – laadusta tinkimättä.

On tärkeää valita hiustenhoitotuotteet juuri oman hiustyypin mukaan. Monipuolinen muotoilu- ja viimeistelytuotevalikoima on korkealuokkaisen sarjan ydin, sillä tarvitsitpa sitten mattamaista tekstuuria, rakennetta ja volyymia, lämpösuojaa, kevyttä pitoa kampauksen alle tai pitävää tukea ja viimeistelyä. Hajusteeton näkökulma sopii siis kaikille. Hajusteettomia DS-tuotteita myy hyvin varustellut parturi-kampaamot kautta Suomen sekä kaikki Hyvän ilman kampaamot®.

Tervetuloa tutustumaan hajusteettomaan maailmaamme www.sim.fi.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hiukset