Entä jos opiskelisit Ahlmanilla?


Viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta on Ahlman. Paikka, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja toteuttaa omia unelmiaan.

Ahlmanille haku taide- ja pelilinjoille sekä ravintola- ja catering-alan ja matkailualan perustutkintoihin on nyt käynnissä.

Hae nyt kirjoittaja-, kuvataide-, musiikki- tai pelilinjoille, matkailu- tai ravintola-alalle opiskelemaan, tarkemmat hakuohjeet ja tiedot löydät: ahlman.fi/opiskelu

Musiikkilinjalla kattava katsaus musikkiin

– Linjalla opitaan yksin ja yhdessä. Jos haluaa vuodessa suhteellisen kattavan musiikin tietopaketin, niin tämä on aika hyvä juttu. Olen itse tehnyt kymmenen vuotta keikkoja ja saanut silti mittavan määrän tietoa tämän lukuvuoden aikana. Ahlmanilla opetuksen taso on hyvä. Täällä on ollut hyvä olla. Meillä oli hyvä porukka ja hyvä meininki, kertoo musiikkilinjalla opiskellut Anton Äikäs.

Matkailuala on äärimmäisen monipuolinen

– Minulle tärkeät hetket Ahlmanilla ovat olleet erilaiset projektit, joihin olen päässyt osallistumaan eri alojen opiskelijoiden kanssa. Jos haluat erilaista opiskelutapaa mihin olet tottunut, suosittelen ehdottomasti Ahlmania. Matkailuala ei ole pelkästään hotellialalla työskentelemistä, vaan se voi sisältää markkinoinnista tuottamiseen. Matkailualalla on mahdollisuuksia vaikka mihin, matkailualan opiskelija Essi Kokemäki kertoo.

Kirjoittajalinjan kutsu

Entä jos tekisit syväsukelluksen itseesi ja heittäytyisit sanojen vietäväksi? Näin teki kirjoittajalinjan opiskelija Virpi Haavisto.

– Täällä kehittyy vähän kuin vahingossa. Opinnoissa ei tarvitse olla omaa projektia, ennestään tuotettua materiaalia tai edes kokemusta. Tärkeintä on, että koet kirjoittamisella olevan sinulle jotain annettavaa. Luovuus on herkkä laji, ja jos haluat haastaa itsesi, Ahlmanin kirjoittajalinja on oikea valinta, Virpi kertoo.

Ahlman
Hallilantie 24,
33820 Tampere
ahlman.fi

Jaa tämä artikkeli


Lifestyle