Ensiapukoulutuksiin uusi vaihtoehto – SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus suoritetaan kokonaan verkossa


Aloitustason ensiapukoulutusten saavutettavuus paranee merkittävästi, kun verkkokoulutus tuo ensiavun opiskelun suuremman yleisön suoritettavaksi. Suomessa on paljon henkilöitä, joille ensiavun opettelu lähikoulutuksena ei ole ollut mahdollista esimerkiksi fyysisistä, psyykkisistä ja sosiaalisista rajoitteista johtuen. Nyt asia on korjattu.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus on Punaisen Ristin sertifioiduista ensiavun koulutuksista lyhyin kokonaisuus hätäensiavun perusteista, mutta sen pyrkimys on tiivistetysti antaa rohkeutta ja valmiuksia toimia hätätilanteessa. Hätäensiavun perusteisiin kuuluvat muun muassa tajuttomalle annettava ensiapu, elvytys sekä neuvovan sydäniskurin käyttö.

Joustavuutta opiskeluun – SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus suoritetaan omaan tahtiin itselle sopivina aikoina 

Verkkokoulutusalustalle on rakennettu monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja mediasisältöjä. Koulutussisältöön kuuluu myös erilaisia, omatoimisesti tehtäviä käytännön harjoitteita ensiapuvalmiuksien tukemiseksi.

Kurssilainen suorittaa verkkokoulutuksen itselle sopivaan oppimistahtiin. Koulutuksen voi keskeyttää oman aikataulun mukaisesti ja jatkaa samasta kohtaa myöhemmin. Hätäensiapukurssi 4t -todistuksen saa mobiili- ja muovikorttina. Ensiaputodistuksen saamiseksi kurssilaiselta edellytetään välitehtävien ja loppukokeen läpäiseminen.

Suorita sertifioitu Punaisen Ristin verkkokoulutus: Ensiapukoulutus.fi

Jaa tämä artikkeli


Bisnes