Englantilainen kauppatieteiden kandidaatin tutkinto Suomessa opiskeltuna


Aino Kauppinen: ”Kansainvälisyys on todella tärkeää nykypäivänä. Vaikka odotukseni olivat korkealla, ne ovat ylittyneet! Opettajat ovat todella päteviä, henkilökunta todella avuliasta ja opiskelu mielenkiintoista!” 

Tiesitkö, että Suomessa voi opiskella englantilaisen University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon – ilman pääsykoetta? 

Yksityisessä kauppakorkeakoulussa HELBUS Helsinki School of Businessissa voi suorittaa University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinnot Suomessa. HELBUSin (www.helbus.fi) on perustanut Helsingin kauppakorkeakoulun (nykyisin osa Aalto-yliopistoa) entinen rehtori Veikko Jääskeläinen. HELBUSin opiskelijat saavat täsmälleen saman virallisen yliopistotutkinnon, jonka saisi, jos opiskelisi kandidaatintutkinnon kaikki kolme vuotta Englannissa. 

Kokemuksemme mukaan tutkinnoilla työllistyy erinomaisesti ja valmistuneita opiskelijoita työskentelee mm. seuraavissa yrityksissä: Nordea, OP, S-Pankki, Mandatum Life, If, EY, Elisa, ExxonMobil, Tesla sekä lukuisissa pienyrityksissä Suomessa ja ulkomailla. 

HELBUSin opiskelijat kandidaatin ohjelmaan valitaan hakulomakkeen essee-kysymysten ja haastattelun perusteella ilman valintakoetta. HELBUSilla on myös hyviä kokemuksia nuorista, joiden aikaisemmat arvosanat eivät välttämättä ole olleet kovin hyviä, mutta jotka ovat HELBUSissa motivoituneet kaupallisista opinnoista. He ovat työllistyneet hyvin sekä menestyneet hyvin myös jatko-opinnoissaan. 

HELBUSin opettajat tulevat 17 eri maasta ja he toimivat tyypillisesti professoreina tai lehtoreina oman kotimaansa yliopistoissa. Opetus tapahtuu englanniksi. 

Koko kandidaatintutkinnon lukukausimaksut ovat yhteensä 28 230 euroa. HELBUSin opiskelijat voivat hakea Kelasta opintotukea ja -lainaa samoin edellytyksin kuin muutkin opiskelijat. Lainaa ja tukea ehtii opintojen aikana kertyä enimmillään noin 20 000 euroa. 

Opiskelijat ja heidän vanhempansa ovat tyytyväisiä HELBUSiin 

Yli kymmenestä perheestä jo useampi kuin yksi henkilö on opiskellut HELBUSissa. Tämä kertoo sekä opiskelijoiden että heidän vanhempiensa tyytyväisyydestä opetukseen.

HELBUSin opiskelija Aino Kauppinen kertoo, että häntä kiinnostivat eniten opintojen kansainvälisyys, ohjelman nopeus, keskittyminen yhteen aiheeseen kerrallaan sekä vierailevat professorit. 

Jos opiskelija ei pysty tai halua muuttaa pääkaupunkiseudulle, voi kandidaatintutkinnon suorittaa myös etäopintoina mistä päin Suomea tahansa. 

Hakuaika tammikuussa alkaviin kandidaatin opintoihin päättyy 30.11.2020.

Kysy lisää: Kari Jääskeläinen 040 501 7627 kari.jaaskelainen@helbus.fi, www.helbus.fi 

 

Jaa tämä artikkeli


Bisnes Talous ja johtaminen