Energiaa arkeen syksyisestä Saimaasta


Lappeenranta ja Imatra lähiseutuineen on ehdottomasti paras kohde viettää syksyä – Suomen suurin järvi Saimaa toivottaa vieraat tervetulleiksi. Olkoon se syysloma tai -viikonloppu – Saimaalla löytyy paljon kulttuurimenoja, aktiivista ja hauskaa tekemistä koko perheelle ja kaikenikäisille.

Meillä on aina lämmintä vettä

Vietä rentouttava loma nautiskellen Lappeenrannan ja Imatran seudun elämyksellisten kylpylähotellien altaiden lämmöstä. Holiday Club Saimaan valloittava kylpylä Lappeenrannan Rauhassa leikittelee huvipuisto- ja sirkusmaailmaan sijoittuvalla teemalla. Saimaan luontoon ja vedenalaiseen maailmaan pohjautuva Taikametsä-kylpylä on puolestaan Imatran Kylpylän sydän, jossa nautitaan kaikilla aisteilla. Taikametsän äänet, värit ja valot tekevät vierailusta unohtumattoman.

Seilaten Saimaalla

Satojen saarien Saimaa kutsuu risteilylle syksylläkin. Upeat maisemat, raikas ilma ja maistuva ruoka takaavat rentouttavan syyspäivän. M/S Camilla risteilee Lappeenrannasta lokakuun loppuun saakka lauantaisin. Kaksituntisella kanavaristeilyllä pääset kokemaan Saimaan kanavan jännittävän sulutuksen ja tutustumaan Saimaan saaristomaisemiin.

 

Tekemistä, näkemistä ja kokemista

Sisätiloista löytyvät leikki- ja seikkailupaikat palvelevat myös silloin, kun keli ulkona ei houkuttele. Lisää Saimaan matkaasi ripaus jännitystä pakohuonepelin muodossa Room Escape Lappeenrannassa, Escape Room Imatralla sekä Olkkolan Hovissa, Savitaipaleella. Ongelmanratkaisu, tiimityö ja mysteerien ratkominen tuovat hauskoja muistoja lomamatkallesi. Haasta itsesi ja perheenjäsenet keilaturnaukseen tai vietä hauska päivä Lappeenrannan Rauhassa sijaitsevassa Angry Birds Activity Park -puistossa, joka tarjoaa liikunnallista tekemistä kaikenikäisille.

Retkelle syksyiseen Saimaan sydämeen

Syksyinen väriloisto kutsuu aktiivilomailijaa liikkumaan ja nauttimaan värikkäästä luonnosta. Mikä voi olla parempaa kuin ruskapyöräily ja pysähdys nuotion äärelle, kuppi kuumaa lämmikkeenä. Aloita hiihtokausi jo lokakuussa – Imatran ensilumenlatu avautuu 14.10.2022. Ukonniemen stadionin lähimaastossa kulkevan ladun pituus on ensimmäisessä vaiheessa 1,5 km ja sitä pidennetään vaiheittain kelien viilentyessä ja kilpailukauden lähestyessä.

Löydä uniikki majoitus Saimaalla

Majoitusvaihtoehtoja Lappeenrannan ja Imatran seudulla on moneen lähtöön, hotellit, mökit, b&b:t ja linnahotelli Scandic Imatran Valtionhotelli. Alueen hotellit kuten sydämellinen Original Sokos Hotel Lappee, vastuullinen Scandic Patria, viihtyisä hotelli Rakuuna sekä kartanomainen Salpalinjan Hovi tarjoavat kaikkea, mitä hotellipalveluilta osaat pyytää. Vuokramökki Saimaalla on aina erinomainen valinta. Mökkimahdollisuuksia on tarjolla runsaasti, voit valita tyylikkäästi varustellun luksushirsimökin tai tunnelmallisen pelkistetyn rantamökin luonnon keskeltä sekä mitä tahansa näiden väliltä.

Inspiroidu osoitteessa gosaimaa.com

 

 

goSaimaa Oy:n Saimaan matkailuun kilpailukykyä ja uudistumista kulinarististen
elämysten ja verkostojen avulla -hanke, A78745, EAKR, rahoitetaan osana Euroopan
unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia (REACT-EU).

 

 

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Matkailu