Enemmän arvoa teknologiainvestoinnista


Digitalisaation myötä uusia teknologioita tulee markkinoille entistä nopeammalla sykkeellä. Kun aiemmin uuden teknologian saturoitumiseen saattoi kulua kolme vuotta, nyt aika on typistynyt jopa puoleen vuoteen.

”Monissa teknologiainnovaatioissa liiketoimintamahdollisuudet on hyödynnetty puolen vuoden jälkeen eikä teknologialla enää sen jälkeen saavuteta kilpailuetua. Me Elisalla olemme jatkuvasti hereillä uusista teknologioista ja arvioimme onko niissä potentiaalia. Lupaavimpia käsittelemme koulutuksissa SWOT-analyysin kautta”, liiketoimintajohtaja Joni Oksanen kertoo.

Elisa Santa Monican koulutukset auttavat ymmärtämään teknologioita ja saatavilla olevia palveluja niin, että niitä pystyy ostamaan laadukkaasti. Toisaalta koulutuksissa voidaan mennä myös hyvin syvälle teknologiaosaamiseen ja auttaa ymmärtämään millaisia liiketoimintamahdollisuuksia teknologia tarjoaa.

”Nykyään ulkoistetaan paljon, mutta ulkoistus ei tarkoita sitä, että asiakkaalla ei tarvitse olla mitään osaamista ostettavista palveluista tai teknologiasta. Asiakkaalla täytyy olla jotain ymmärrystä teknologiasta, jotta pystyy käymään dialogia toimittajan kanssa”, Oksanen muistuttaa.

Oksanen suosittelee koulutukseen osallistumista ennen kuin yritys investoi teknologiaan. Elisa Santa Monican kursseilla pedagogisesti pätevät kouluttajat käyvät läpi eri tuotteita ja vertailevat niitä objektiivisesti. Näin asiakas saa hyvän kuvan koko kyseisestä teknologia-alueesta. Koska kaikki kouluttajat tekevät myös konsultointia ja ovat jatkuvasti tekemisissä asiakkaiden kanssa, heillä on hyvä ymmärrys siitä, miten teknologiat oikeasti toimivat.

”Kouluttajamme osaavat kertoa käytännön oppeja ja mitä ei kannata tehdä. Olemme oppineet kantapään kautta paljon eikä asiakkaan tarvitse tehdä samoja virheitä”, Oksanen toteaa.

Kursseja on tarjolla kaikille avoimista 1–2 päivän kursseista aina räätälöityihin yrityskohtaisiin kursseihin. Kaikissa koulutuksissa olennainen asia on tiivistetty korkeintaan 3–4 päivään, jolloin työviikkoon jää aikaa varsinaiselle työnteollekin.

ELISA SANTA MONICA -KOULUTUKSET

• Turvallisten tietoverkko- ja konesaliratkaisujen asiantuntija ja alan suurin kouluttaja
• Laaja koulutusvalikoima julkisista kursseista räätälöityihin kokonaisuuksiin
• Koulutusten kesto yleisimmin 2–3 päivää
• Lisätietoja yrityksille.elisa.fi/koulutukset

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Bisnes