ELINIKÄINEN MUISTO ON PARAS LAHJA


Elämyslahjakortilla voit antaa lahjaksi ainutlaatuisia kokemuksia ja mieleenpainuvia muistoja – tarinoita tavaran sijaan.

Kukapa lahjan antaja ei pitäisi siitä, että annettu lahja aidosti ilahduttaa saajaa eikä päädy kaapin perukoille pölyttymään? Elämyslahjan saaja saa viettää unohtumatonta aikaa ainutkertaisen elämyksen parissa ja usein samalla pääsee kokeilemaan jotain aivan uutta – vieläpä läheisensä kanssa.

Elämyslahja on kaiken lisäksi ekologinen vaihtoehto – ja lähes kaikki Elämyslahjojen palveluntarjoajat ovat kotimaisia yrityksiä.

EI JOULUOSTOSRUUHKIA JA VALIKOIMASSA JO YLI 1300 ELÄMYSVAIHTOEHTOA

Elämyslahjojen valikoiman eri kategorioista löytyy tällä hetkellä yli 1 300 elämystä ja valikoima kasvaa koko ajan. Lahjavaihtoehtona löytyy niin hemmottelua, ruokaelämyksiä, lento- ja ajoelämyksiä, vesinautintoja, kursseja kuin huonepakopelejä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi illallinen pimeässä tai lasinpuhalluskurssi?

”Erityisesti näinä aikoina lahjan hankinta pitää olla turvallista. Meillä se onnistuu verkkokaupassa 24/7, josta varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Lisäksi kauttamme hankitut lahjat ovat turvallisia myös siinä mielessä, että laatutasoa valvoaksemme tarkistamme palveluiden kriteerien täyttymisen ja haluamme palveluista asiakaspalautetta”, kertoo Elämyslahjojen maajohtaja Katri Pirinen.

”Lahjakortin saa sähköpostiin nopeasti, joten myös mattimyöhäiset lahjanostajat on huomioitu”, Pirinen vinkkaa.

ELÄMYSLAHJAKORTIT VOIMASSA KOLME VUOTTA

Poikkeusaikana on tärkeää, että saamansa Elämyslahjan voi käyttää silloin, kun se tuntuu itsestä hyvältä. ”Olemme siksi pidentäneet lahjakorttien voimassaoloaikaa kolmeen vuoteen”, Pirinen vahvistaa.

On myös hyvä tunnistaa, että poikkeusaikana jaksaaksemme tarvitsemme myös yhteistä tekemistä ja piristystä – turvallisesti. ”Lisäämme myös kotona nautittavia elämyksiä, kuten joogakurssia tai äänikirjoja. Ja totta kai tänä vuonna vieraisille kauttamme saa myös aidon, oikean virtuaalijoulupukin”, Pirinen lohduttaa.

Lähes jokainen meistä tuskailee liiallisen, osin täysin turhan tavaramäärän kanssa. ”Elämyksellinen lahja antaa saajalle kokemuksia, joita voi muistella vielä vuosien päästä. Haluamme, että kauttamme saa lahjoitettua tarinoita, ei tavaroita, olipa lahjan antaja sitten yritys tai yksityishenkilö”, Pirinen summaa.

elamyslahjat.fi
Lahjakorttien myyntipisteet: Kauppakeskus Kamppi, Sello, Iso Omena ja Itis.

Jaa tämä artikkeli


Matkailu Vapaa-aika