Elektronisten hintanäyttöjen avulla voidaan tehostaa resurssien käyttöä, nostaa asiakastyytyväisyyttä ja kerätä kriittisen tärkeää dataa


EWQ on digitaalisen viestinnän ja etäjonotuspalvelujen asiantuntijayritys, jonka palvelut muodostavat tehokkaan, yhtä teknistä ratkaisua hyödyntävän kokonaisuuden. Elektroniset hintanäytöt toimivat keskeisenä osana nykyaikaista myymälätilan hallintaa.

EWQ:n toimitusjohtaja Sampo Brisk korostaa, että digitaalisiin ratkaisuihin panostaminen myymälätilassa on investointi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin. Samalla esimerkiksi elektronisten hintanäyttöjen avulla voidaan tukea myös pehmeämpiä arvoja.

– Ne luovat sekä henkilöstö- että asiakastyytyväisyyttä. Henkilöstö voi keskittyä asiakaspalveluun paperin printtaamisen sijaan ja asiakkaat voivat olla varmoja, että kassalla veloitetaan oikea summa. Myös myymälän yleisilmeestä saadaan nykyaikainen ja siisti, hän mainitsee.

Jatkossa digitaalisia ratkaisuja käytetään myös yhä enemmän tiedon keräämiseen.

– Tuotekehityksessä ollaan pisteessä, jossa tekoälyn kautta saadaan yhä tarkempaa tietoa siitä, miten tavara liikkuu tilassa; missä menekki on kovaa tai missä on asiakkaiden kannalta kuolleita kulmia, Brisk kuvailee.

Datan ja EWQ:n muiden ratkaisujen avulla tilankäyttöä voidaankin tehostaa, esimerkiksi digitaalisilla infonäytöillä asiakkaita voidaan houkutella hiljaisemmille alueille.

Useampaan haasteeseen ratkaisu kerralla

EWQ:lle merkittävä kilpailuetu on, että kaikkia sen ratkaisuja hallitaan yhden pilvipalvelun kautta. Asiakkaalle tämä tuo helppoutta, kun useita integraatioita ei tarvita ja samalla palveluja voidaan hyödyntää ristiin. Vuoropalvelulaitteessa voi olla esimerkiksi kiinni ajankohtaista tietoa tuova infonäyttö.

Pilvipalvelu tuo myös helppoa hallittavuutta, kun kaikkia laitteita voidaan käsitellä yhdestä paikasta ja etänä. Joustavuutta lisää, kun esimerkiksi näyttöjä ei tarvitse päivittää lokaalisti, yksi kerrallaan.

– Meidän järjestelmämme vahvuus on siinä, että se antaa mahdollisuuden hallita hintamuutoksia keskitetysti, löytää etsimämme tuotteet sekunneissa ja vähentää hävikkiä kulloistenkin asiakastarpeiden mukaan räätälöitävän palvelun kautta. Voimme yhdistää palveluumme kustannustehokkaasti myös jonottamisen ratkaisut sekä mainostaulut niin, että lisäarvo investoinneista asiakkaillemme on kilpailijoita suurempi, Brisk summaa

ewq.zone

Jaa tämä artikkeli


Business NOW