Elämysosaajat oppaina saumattomissa asiakaskokemuksissa


Kaupan alan murros ja digitalisoituminen ovat muuttaneet kuluttajien käyttäytymistä. Saumattomasti toimivien digiratkaisujen lisäksi asiakas arvostaa elämyksiä herättäviä tiloja ja tapahtumia. 

Helsingissä sijaitseva ammatillinen kouluttaja AJK-Jatkokoulutus kouluttaa sisustus- ja tilasuunnittelijoita, visualisteja ja tapahtumatuottajia. Mikä näitä ammatteja yhdistää? Me uskomme sen olevan elämysten tuottaminen asiakaslähtöisesti. 

Kaupan alan tulevaisuudessa pärjäävät ne, jotka osaavat hyödyntää monipuolisesti eri aisteja. Tilan värit, materiaaliyhdistelmät, valaistus ja akustiikka vaikuttavat merkittävästi tunnelmaan ja asiakaskokemukseen. Digitalisaatio ei poista ihmisen uteliaisuutta ja tarvetta tunnustella tuotteita, materiaaleja ja tekstuureja sekä vaihtaa tietoa kasvotusten. 

Koronapandemia on osaltaan tuonut näkyvämmäksi tarpeemme kohtaamisille. Myös toive kokea erilaisia tiloja on merkityksellinen – nyt ja tulevaisuudessa. Silti ydinkysymykseksi muodostuu asiakkaan huomioiminen saumattomasti eri kanavien välillä, olivatpa ne fyysisiä tiloja tai online-alustoja. 

AJK-Jatkokoulutus kouluttaa asiakaselämysten osaajia. Elämykset voivat olla pieniä tai suuria. Parhaimmillaan ne jättävät asiakkaaseen positiivisen muistijäljen. Asiakkaiden ymmärtäminen on avain wow-kokemuksiin.

Koulutusohjelmiimme voit tutustua osoitteessa ajk-jatkokoulutus.fi

Jaa tämä artikkeli


Kaupan Alan Tulevaisuus