Elämyskylpylä, Lohjanjärvi ja Ihana Loma houkuttelevat Lohja Spahan kerta toisensa jälkeen!


Lohja Spa & Resort sijaitsee luonnonkauniissa maisemassa Lohjanjärven rannalla. Kylpylähotellissa viihtyvät kaiken ikäiset lapsiperheistä tyttöjen hemmotteluviikonloppuja viettäviin naisseurueisiin. Se on myös suosittu sukujuhlien ja vuosipäivien pitopaikka monipuolisten palveluidensa ansiosta. Marraskuussa on tiedossa Superpikkujouluillat: Jukka Poika, Bilebändit Gebardi ja Phil Harmonic sekä tanssiorkesteri Hurma. 

Lohja Spa & Resortin kylpylässä on 4 elämyssaunaa, missä voit nauttia koivusaunan mökkisaunamaisesta tunnelmasta tai suolasaunan ihoa hellivästä vaikutuksesta. Voit myös pulahtaa stressiä lievittävään kylmäaltaaseen tai rentoutua lämpöaltaan hellässä huomassa. Erilaisissa altaissa voi hoitaa kuntoa tai vain nauttia olosta. Elämyssaunaosasto suihkuineen hemmottelee hoitaa sekä kehoasi että ajatuksiasi. 

Kylpylän suunnittelussa lähtökohtana on ollut suomalaisuus sekä elämyksellisyys. Inspiraation lähteenä on ollut Topeliuksen Koivu ja Tähti -satu. Nämä elementit löytyvät kylpylän aistimaailmassa materiaaleissa, kuvina, tuoksuina, väreinä ja ääninä. 

Viikonloppuiltaisin kylpylässä voi nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta – ilman lapsia – kun K18 illoissa kylpylä on vain aikuisten käytössä ja spa-loungessa on tarjolla pientä naposteltavaa juotavaa. Loungessa on myös anniskeluoikeudet. Tunnelmalliset K18 illat ovat perjantaisin ja lauantaisin klo 19.30-22.00. 

Lohja Spassa voit hemmotella itseäsi myös kauneushoidoilla ja hieronnoilla sekä Day Spa-hemmotteluhoidoissa. Day Spa-hoitopaketit hoivaavat sinua kokonaisvaltaisesti, samoin kuin suolahuonehoito, missä voit rentoutua tekemättä ja ajattelematta mitään samalla kun suolahiukkaset hoitavat ihoasi ja hengitysteitäsi. 

Kylpylän ja hoitojen jälkeen on tietysti nälkä. Viihtyisästä ravintola Kanervasta avautuu upeat näkymät Lohjanjärvelle. Maisemasta voit nauttia myös lämmitetyllä, lasitetulla Panorama-terassilla. Kynttiläillallinen ja lasi kuohuvaa, hyvä seura ja kaunis syysilta – ah, mikä nautinnollinen elämys! 

www.lohjaspa.fi

Jaa tämä artikkeli


Hyvinvointi Kauneus Matkailu Terveys Vapaa-aika