Ei kompromisseja hengitysilman suhteen


Kuva: UniqAir ja Freesi ovat lyömätön yhdistelmä sisäilman hallinnassa.

Elämme ympäristössä, jossa meitä ympäröivät useat ilmassa leviävät terveysriskit, jotka ovat peräisin rakennetusta infrastruktuurista sekä luonnollisista lähteistä. 

Ilmanlaadun konkreettinen parantaminen puhdistimillamme yhdistettynä jatkuvatoimiseen mittaamiseen ja tiedolla johtamiseen tarjoaa kokonaisvaltaisen konseptin terveellisestä hengitysilmasta huolta pitäville asiakkaillemme” kertoo UniqAirin toimitusjohtaja Panu Riikonen. ”Yhdessä Freesin kanssa tarjoamme kokonaisvaltaista sisäilmajohtamista ja -hallintaa.” 

Hengitämme yli 10 000 litraa ilmaa joka päivä 

Hengitysilmaan tulisi kiinnittää paljon enemmän huomiota. Joka päivä yli 10 000 litraa ilmaa kulkee keuhkojemme kautta – huima määrä verrattuna 2 litraan vettä, jonka keskimäärin juomme päivässä. Siksi myös puhdistimen teknologialla on väliä. 

”Olemme ylpeänä turvallisen ilman ”number one”. Huippututkimuksen priorisointi ja arvomme heijastuvat asiakkaidemme keskuudessa, jotka arvostavat tieteellisesti todennettuja ratkaisujamme.” 

 

Useat riippumattomat tutkimukset kertovat, että prosessoivilla teknologioilla syntyy väistämättä haitallisia sivutuotteita, kuten otsonia, muuntuneita yhdisteitä tai sekundaarisia aerosoleja. Näin todetaan myös THL:n, TTY:n ja Kuntaliiton AVATER-selvityksessä sisäilmaongelmien ehkäisystä. 

Monet prosessoivista teknologioista on kehitetty muihin tarkoituksiin, esimerkiksi lääkevalmistukseen tai tuoretuotteiden varastoihin torjumaan pilaantumista. Hengitysilman puhdistamiseen niitä ei tulisi käyttää, ei edes pandemian verukkeella. 

Turvallisuutta ja todennettua tehokkuutta 

THL suosittelee turvallista passiivista keräävää menetelmää, jossa haitalliset hiukkaset, aerosolit, mikrobit ja toksiinit yksinkertaisesti poistetaan. 

Yhtä oleellista on huonetilan huuhtelukyky. UniqAirin 360 asteen kierrätys ja ilma-aukkojen oikea sijoitus varmistavat optimaalisen huuhtelun, minkä mm. VTT ja TÜV ovat todentaneet. 

Tutustu tarkemmin: uniqair.fi

UniqAir on 2014 perustettu suomalainen sisäilmaratkaisuja globaalisti tarjoava yritys. 

Jaa tämä artikkeli


Edelläkävijät