Eficode tukee yrityksiä käyttäjäkeskeisessä ohjelmistokehityksessä


Ohjelmistoihin panostavat yritykset menestyvät. Suomi tarvitsee enemmän yrityksiä, jotka kilpailevat ohjelmisto-osaamisellaan maailmanluokassa. Digitalisaatio on käytännössä käyttäjäkeskeistä ohjelmistokehitystä: sellaisten digitaalisten palveluiden laadukasta toteuttamista jatkuvan kehittämisen periaattein, jotka ovat saavutettavia ja käyttäjäystävällisiä. Tässä Eficode auttaa asiakkaitaan. 

Eficode tunnetaan usein Agilen ja DevOpsin asiantuntijana; ne ovat keskeisiä menetelmiä, kun yritykset ottavat käyttöön ketterää kehitystä, jatkuvaa julkaisua ja automaattista testaamista. Kun ohjelmistokehitys on käyttäjäkeskeistä, ja sen laatu ja tehokkuus paranee, myös asiakastyytyväisyys ja kannattavuus kasvaa. 

”Autamme asiakkaitamme ymmärtämään, mitä käyttäjäkeskeinen ohjelmistokehitys tarkoittaa heille, ja heidän kulttuurille, toimintatavoille sekä työkaluille”, Suomen maajohtaja Kalle Lindroos valottaa Eficoden toimintaa. 

Ohjelmistokehitys ei ole projekti. Käyttäjäkeskeisyys on tärkeää digitaalisen palvelun elinkaaren kaikissa vaiheissa. Jokainen yritys tarvitsee kokemusta ja osaamista laajojen ohjelmisto- ja digitaalisten palveluiden kehityksestä; liittyipä ohjelmisto sitten julkisen tai yksityisen sektorin palveluun, ja olipa palvelun käyttäjä sitten kuluttaja, toinen yritys tai toinen digitaalinen palvelu. Tätä kokemusta ja osaamista Eficodella on rutkasti, ja siitä hyötyviä asiakkaita ympäri maailmaa. 

Huomattava osa Eficoden asiantuntijoista työskentelee ohjelmistokehityksen, -ylläpidon, ja ohjelmistotyökalujen parissa. ”Meillä on Suomen suurin, noin 50 hengen tiimi käyttäjätutkimukseen, käyttäjäkokemuksen suunnitteluun, käytettävyystestaukseen ja saavutettavuuden arviointiin. Ohjelmiston käyttäjäkeskeinen suunnittelu sekä saavutettavuus ovat merkittäviä kilpailuetuja asiakkaillemme”, Design-tiimiä Eficodella vetävä Janne Tompuri lisää. 

Useat Eficoden asiakkaat ovat valinneet ohjelmistotyökalujen ratkaisuksi helposti käyttöönotettavan Eficode ROOT DevOps-alustan: ”Eficode ROOT antaa asiakkaille toimintamallin ja aina ajan tasalla olevat työkalut palveluiden pitkäjänteiseen, tehokkaaseen ja asiakaslähtöiseen kehittämiseen”, Lindroos kuvailee lyhyesti ainutlaatuista palvelupakettia. 

Eficode vahvisti palvelutarjoomaansa kesällä ostamalla Contribyten, joka on Suomen johtava yritys ketterissä menetelmissä, ja auttaa asiakkaitaan menestymään strategisessa johtamisessa ja tuotejohtajuudessa: ”Kumppanuutemme asiakkaidemme kanssa on yhä strategisempi Contribyteltä saamamme osaamisen ansiosta”, Lindroos taustoittaa. 

Jo yli 15 vuotta sitten sytytetty liekki, jonka voimalla Eficode auttaa asiakkaitaan, roihuaa edelleen: ”Voittavien digitaalisten palveluiden luomiseksi tarvitaan maailmanluokan tuotekehityksen menetelmiä, kulttuuria ja työkaluja. Teemme joka päivä töitä, jotta asiakkaamme menestyvät maailmanlaajuisessa kilpailussa. Kuten missiomme kuuluu: me rakennamme ohjelmistokehityksen tulevaisuutta”, Lindroos ja Tompuri summaavat Eficoden tahtotilaa. 

Eficode on Euroopan johtava DevOps-yhtiö, joka edistää DevOps- ja Agile-menetelmiä ja rakentaa käyttäjäkeskeisen ohjelmistokehityksen tulevaisuutta kahdeksassa maassa yli 450 ammattilaisen voimin. 

Yrityksen liikevaihto on 72 milj. euroa, joka on kaksinkertainen edelliseen tilikauteen verrattuna. Kasvua siivittivät vahva orgaaninen kasvu sekä kolme yritysostoa Contribyte (FIN), Riada (SWE) ja Beecom (SUI). Viimeisen vuoden aikana asiakkaita on ollut maailmanlaajuisesti lähes tuhat. 

Tustustu tarkemmin: www.eficode.com

Jaa tämä artikkeli


Asiantuntijat IT