Edistä elinvoimaasi Parkanossa


Parkano tunnetaan rohkeista ratkaisuista, jotka parantavat kuntalaisten palveluja. Olemme myös vuoden elinvoimakunta 2021 Pirkanmaalla. Parkanossa on hyvä elää ja yrittää!

Susanna Myllymäki, More Joy Oy: Kun siirsin yritykseni Etelä-Suomesta Parkanoon, ihastuin ensimmäisenä siihen, ettei täällä ole ruuhkia. Logistiikka toimii silti erinomaisesti: tunti lentokentälle sekä satamaan. Myös yrityspositiivisuus yllätti ja Kehitys-Parkki, joka auttaa kaikessa meitä mikroyrityksiäkin. Arvostan Parkanon kaupungin rohkeita investointeja ja kunnianhimoista toimintaa. Hehkutan maaseutua! Täällä kilpailukykyä lisää esimerkiksi toimitilojen edullisuus. Lounaslenkin voi tehdä metsässä ja pulahtaa sieltä järveen.

Elina Kortesmaa, kehityskoordinaattori: Lapsiperheemme arvostaa Parkanossa toimivia palveluja, kuten uutta koulua ja päiväkotia, sekä luonnonläheistä asumista. On iso juttu, että lapsemme voivat käydä Kaarnan uusissa ja sisäilmaltaan puhtaissa tiloissa koulua ensimmäisestä luokasta aina yhdeksänteen asti. Parkanossa voimme asua ihan keskustan tuntumassa, ja silti metsä alkaa takapihalta. Rentoudumme usein myös Kaidoillavesillä, Seitsemisessä ja muissa lähialueen upeissa luontokohteissa.

Jari Heiniluoma, kaupunginjohtaja: Parkano on hyvä paikka myös vapaaajanasukkaille. Meillä on 135 järveä, hyvät yhteydet Tampereen ja Helsingin suuntaan sekä monipuoliset palvelut myös kesämökkiläisten tarpeisiin. Etätyömahdollisuuksia parantaa monille kylille rakennettu valokuituverkko. Olemme Parkanossa satsanneet luontoreitteihin, ja alueemme on osa maailmanlaajuista Geopark-verkostoa.

Petri Niinimäki, Parkanon Padel ry:n puheenjohtaja: Parkanossa on hyvää pöhinää, joten tänne on innostavaa luoda myös uutta harrastustoimintaa. Avasimme juuri PG-Areenan, jossa on hienot mahdollisuudet pelata padelia, harjoitella golfsimulaattorilla ja viihtyä perheen tai ystävien kanssa yhdessä liikkuen. Samalla kaveriporukalla suunnittelemme myös ulkokentän rakentamista padelin pelaamiseen.

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi