Delicard palkitsee yksilöllisesti


”Palautetta tehostaa sen konkretisointi.”

Olemme yhtä mieltä siitä, että positiivisen palautteen antaminen on paitsi yksittäiselle saajalle ja työyhteisölle rohkaisevaa, myös antajalle tuottoisaa, sitouttavaa ja pidemmän päälle ratkaisevan tärkeää. Palautetta tehostaa sen konkretisointi.

”Palkitsemisen tulee olla helppoa, mikä tänä päivänä tarkoittaa digitaalista toimimista”, sanoo henkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden palkitsemiseen tuotetusta Delicardista vastaava Edenredin markkinointijohtaja Juhamatti Muuraiskangas.

Palkitseminen helposti ja turvallisesti verkossa

”Delicardin valikoimassa hyödynnetään pitkäaikaista markkinajoh-tajan kokemusta suomalaisille sopivista palkitsemismuodoista. Tiedämme pitkällä kokemuksella, mikä on lahjan antajalle paras ja helppo vaihtoehto ja mitä lahjan saaja arvostaa”, tiivistää Muuraiskangas.

Asiakasyritykset voivat laadukkaasta valikoimasta valita kulloiseenkin palkitsemiskohteeseen sopivan tuotteen. ”Loppukäyttäjä saa Delicard-kortin, jolla lunastaa itselleen mieluisan kokonaisuuden”, Muuraiskangas kuvailee helppokäyttöistä ja joustavaa palkitsemispolkua.

Hän korostaa sitä, että palkinnon tulee olla laadukas ja toisaalta yrityksessä ei tulisi joutua käyttämään liikaa aikaa lahjan etsimiseen, hankkimiseen tai toimittamiseen. ”Mutta palkita kannattaa, pienillä eleillä voi olla suuri vaikutus työmotivaatioon ja sitoutumiseen.”

Toimittaminen saajan kotiovelle

Myös logistiikkaketju on mietitty loppuun saakka. ”Tuotteisiin kuuluu designesineiden ja tuotteiden lisäksi elintarvikkeita, joiden katkeamattomasta kylmäketjusta huolehtiminen kuuluu palveluun.”

Tuotteet toimitetaan nopeasti, suoraan lahjansaajan kotiin asti. ”Lisäksi toimitusajat ovat lyhyitä ja lahja saadaan turvallisesti perille.”

Tasapuolisesti mutta yksilöllisesti

Laatu on yhtä tärkeää palkitsemisessa kuin yrityksen muussakin toiminnassa. Samalla on muistettava tasapuolisuus. ”Olemme pyrkineet Delicardin avulla luomaan mallin, joka mahdollistaa sekä tasapuolisen palautteen ja kiitoksen antamisen että huomioi yksilöllisyyden henkilökohtaisen lahjan muodossa”, Muuraiskangas kiteyttää.    

www.delicard.fi     

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Yrityspalvelut