Eco WeedKiller Gardenilla torjut rikkakasvit 100-asteisella vedellä


Kuumavesimenetelmä on tehokas ja helppo ympäristöystävällinen keino pitää rikkakasvit kurissa pihoilla. 100-asteinen vesi tuhoaa äkillisellä suurella energia-annoksella kasvin solurakenteen ja tunkeutuu maahan vaurioittaen ja tuhoten myös juuria.

Maa on erinomainen eriste ja vesi on erinomainen väliaine kuljettamaan kuumuutta juuristoon. Vesimäärää säätelemällä saadaan aikaa hyvä torjuntatulos vähällä vaivalla. Kun toistat käsittelyn 3-4 kertaa kasvukaudessa, rikkakasvit pysyvät kurissa, eivätkä pilaa vaivalla ja rahalla tehtyä pihaa. 

Eco WeedKiller Garden on ensimmäinen ammattitason kuumavesilaite kotipuutarhureille maailmassa. Se täysin on suomalainen innovaatio, joka on tehty kestämään sukupolvelta toiselle! Laitetta voi huoltaa ja korjata. Mielestämme paras tie huolehtia luonnosta on tehdä pitkäikäisiä laitteita ja sanoa jyrkkä EI kertakäyttökulutukselle!

Vinkki 1.

Keräämällä sadevettä tummaan astiaan, voidaan aurinkoa hyödyntää veden esilämmityksessä varsin tehokkaasti. Näin vaikutukset ympäristöön jäävät todella pieniksi verrattuna kemikaalisiin menetelmiin. Vesi on vain ”hetken lainassa luonnosta” ja se kuumennetaan sähköllä.

Vinkki 2.

100-asteinen vesi tehoaa lähes kaikkiin rikkakasveihin ja sammaleeseen. Myös voikukkien torjunta nurmikolla on mahdollista. Se mihin kuuma vesi osuu kuolee, eikä leviä ympäristöön vaikkapa tuulen mukana.

Vinkki 3.

Kun käsiteltävä kasvusto jää höyryämään ja tuoksuu keitetyltä kasvilta, tiedät tehneesi käsittelyn oikein. Vettä tarvitaan 2–3 litraa käsiteltävää täysin vihreää neliömetriä kohden.


 

 

Jaa tämä artikkeli


Mökkeily Piha ja puutarha