Durat Palace – säihkettä sisustukseen


Luonnon väripigmenteistä hehkunsa saava Durat Palace -mallisto on valikoiman uusi helmi. Durat Palace syntyi, kun kansainvälisen suunnittelutoimisto MOST Collectiven suunnittelijat Kaori Pi ja Geert Decock löysivät kierrätysmateriaalista valmistettavan suomalaisen Duratkomposiittimateriaalin. Ekologinen tuote innosti suunnittelijaparin luomaan skandinaavisen pelkistettyyn Durat-konseptiin uuden värimalliston.

Vieserin uudessa lattiakaivomallistossa ja altaiden vesilukkojen korkeissa on valikoima näyttäviä, Duratista valmistettuja malleja.

”Durat Palacen ydin ovat luonnon väripigmenteistä valmistetut, himmeästi säihkyvät väripilkut. MOSTin lähtökohtana on edesauttaa kestävää, ympäristöä säästävää suunnittelua, jonka muotoilu kestää ajanhammasta”, Kaori ja Geert kertovat.

Duratin raaka-aineesta noin 30 prosenttia on uusiomuovia. Tuote itsessään on sataprosenttisesti kierrätettävää. Näyttävyytensä ja kestävyytensä ansiosta se soveltuu erinomaisesti kalustemateriaaliksi keittiöihin, kylpyhuoneisiin, ravintoloihin, myymälöihin, laboratorioihin ja laivoihin.

Durat valmistetaan murskaamalla uusiomuovi rakeiksi, joista syntyy tuotteen omaleimainen, elävä, kolmiulotteinen pinta, jonka kosketustuntuma on ylellisen silkkinen ja lämmin. Materiaali valetaan levyiksi ja erilaisiksi ammeiksi ja altaiksi. Duratista on saatavana lähes kolmesataa eri värisävyä ja yhdeksää erilaista kuosia. Materiaali on äärimmäisen kestävää, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi vastaanottotiskeihin, pöytiin, penkkeihin ja muihin kovaan kulutukseen joutuviin kalusteisiin.

duratpalace.com

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli