Älykästä kuvantamista ja tiedonhallintaa


Vuodesta 2004 toiminut Disec Oy on kuvantamisen palveluissa toiseksi suurin toimija Suomessa. Vuosittain yrityksen järjestelmiin tulee eri puolilta Suomea noin 850 000 kuvaa, joita radiologit ja lääkärit pääsevät tarkastelemaan ajasta ja paikasta riippumatta.

”Etsimme jatkuvasti lisää osaajia joukkoomme”, sanoo toimitusjohtaja Aki Lassila.

”Monipuoliset kuvantamispalvelumme ovat olleet ajan hermolla alusta saakka. Koko ajan järjestelmiin ja työkaluihin on tullut lisää älykkyyttä, joka nopeuttaa vaikkapa syöpäkudoksen havaitsemista”, kertoo Disec Oy:n toimitusjohtaja Aki Lassila.

Kuvantamisen palveluiden lisäksi Disec tarjoaa terveydenhuoltoon tiedonhallintapalveluita itse kehitetyillä järjestelmillä, joissa turvallisuus, helppokäyttöisyys ja luotettavuus ovat avaintekijöitä.

”Jos lupaamme jotain, se pitää. Asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia, ja asiakkaiden tyytyväisyyden takaa sopimuksissamme oleva sanktio, jos käytettävyysehto ei täyty. Sitä ei tosin ole juuri tarvinnut ottaa käyttöön”, Lassila sanoo.

Tiedonhallinnasta tiedon hyödyntämiseen

Disecin kehittämien tiedonhallinta- ja digitointiratkaisujen ansiosta erilaista dataa, kuten tekstiä, kuvia ja liikkuvaa kuvaa, pystytään monipuolisesti yhdistelemään ja analysoimaan. Oma konesali Mikkelissä takaa palveluiden joustavuuden ja tehokkuuden sekä fyysisen tietoturvan.

MEILLÄ EI YKSIKÄÄN BITTI HÄVIÄ!

”Tiedonhallinta ei ole vain arkistointia, vaan tiedon monipuolista hyödyntämistä. Arkisto on paikka, mihin tieto laitetaan kuolemaan ja kukaan ei kaipaa sitä enää. Meidän ratkaisumme tuovat älykkyyttä informaation käsittelyyn. Myös tiedonhaku ja jakaminen onnistuvat tietoturva huomioiden”, huomauttaa Lassila.

”Meillä Suomessa on panostettu paljon järjestelmiin, ja olisi kustannustehokasta ottaa niistä irti paljon enemmän kuin nyt. Organisaatiot käyttävät rahaa asioidensa tallentamiseen, mutta eivät välttämättä edes tiedä mitä ovat laittaneet järjestelmiinsä saati omista sitä tietoa, jonka ovat itse talteen laittaneet. Näin ei käy, kun hankkii tiedonhallintapalvelut meiltä.”

www.disec.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hyvinvointi Kauneus ja terveys Terveys