Digityön toiminnan varmistaja palveluksessasi


Moderni IT-ympäristö on niin pirstaloitunut, että useissa yrityksissä omat resurssit eivät enää riitä niiden tarkkaan ja turvalliseen seurantaan.

Nykyisin on totuttu siihen, että erilaisten IT-palveluiden on oltava saatavissa 24/7, missä tahansa. Näiden tärkeiden palveluiden säännöllinen huolto ja ylläpito kuitenkin unohtuvat usein.

IT-ympäristö vaatii jatkuvaa huolenpitoa

”Palvelimet,  verkot,  tietoturva  sekä  pilvipalvelut  vaativat  jatkuvaa  huolenpitoa.  Muuten  ne  eivät  toimi  luotettavasti  eivätkä  turvallisesti. Jokaisella palvelulla on elinkaari ja sen oikea yhteensovittaminen liiketoimintaan tuo sujuvuutta ja kustannustehokkuutta pitkällä aikavälillä. Tarjoamme eri IT-kokonaisuuksien valvontaa ja hallinnointia No Worries -palveluna, jolloin asiakas voi olla huoletta”, sanoo Nerdynet Oy:n toimitusjohtaja Jarno Laihi.

Laihin mukaan yritykselle voidaan tarjota avoin näkymä heidän omaan IT-kokonaisuuteensa, jolloin päivittäiset ja
reaaliaikaiset toiminnot voidaan hahmottaa paljon selkeämmin. ”Tämä näkymä auttaa meitä
havaitsemaan nopeasti asiakkaan ongelman ja löytämään siihen tarjolla olevat ratkaisut.”

No Worries -palvelun etuja

Nerdynet valvoo palveluita ja kokonaisuuksia päivittäisessä toiminnassa, jolloin asiakas voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa. ”Keräämämme historiadatan avulla voidaan ennakoida ja ennaltaehkäistä tulevia ongelmatilanteita.”

No Worries -palvelu tuo yritykselle monia etuja. ”Kustannussäästöt ovat tuntuvia.
No Worries tuo asiakkaan serverit meille hoitoon 24/7 järkevillä kustannuksilla. Tarjo-amamme ratkaisut vähentävät tuntuvasti yrityksen IT-henkilökunnan inhimillisiä riskejä. Tällöin omat kiinteät kulut ovat paremmin
ennakoitavissa ja budjetoitavissa. Voimme myös tarvittaessa hoitaa yrityksen kaikki IT-asiat heidän puolestaan”, Jarno Laihi kertoo.

Nerdynet Oy:n toimitusjohtaja Jarno Laihi

     

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli IT