Tulevaisuuden yritys parantaa liiketoimintaansa tehokkaalla tiedonhallinnalla


”Tiedon määrä lähes tuplaantuu vuosittain, ja sen tehokas hallinta on liiketoiminnan kehitykselle ensiarvoisen tärkeää. Näemme, että kilpailukyvyn säilyttäminen ja lisääminen tulee suurilta osin tehokkaan tiedonhallinnan avulla.”, sanoo Digital Office Companyn toimitusjohtaja Jonne Makkula.

Analogisen ja digitaalisen pimeän tiedon valoon saattaminen yhdellä, integroitavalla tiedonhallintajärjestelmällä säästää aikaa ja tuo sitä kautta myös euroja. Yritysten liiketoiminnalle kriittinen tieto saadaan valjastettua käyttöön tehokkaasti, eikä pimeää tietoa enää synny.

Tekoälyä hyväksi käyttävän tiedonhallinnanjärjestelmän ja metatietojen avulla kaikki tieto on jatkuvasti haettavissa pelkällä hakusanalla organisaation kaikista tiedon säilytyspaikoista. Tiedon sijainnilla ei ole enää merkitystä. Tehokas tiedonhallinta nopeuttaa ja helpottaa työntekoa myös kenttätyöläisillä, kun tietovarastoihin on nopea pääsy myös mobiililla. Turhasta kuittirumbasta on tällöin helppo päästä eroon.

Digital Office Company tekee työtä tiedonhallinnan parissa suurella sydämellä ja isolla intohimolla. Meillä tiedonhallinnan keskiössä on ihminen. Asiakkaan menestyminen ja parantunut kilpailukyky määrittelee projektin onnistumisen. Jonne Makkulan mukaan yksi asia onkin varmaa: ”Tieto on valtaa!”

Lisätietoja: www.digitalofficecompany.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kehittyvä Suomi